Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au părăsit competiția Uite cine dansează! (galerie foto)

Published

on

 

Luni seară a fost un adevărat maraton al dansului la Uite cine dansează!. Cele cinci perechi au prezentat câte trei coregrafii spectaculoase, s-au bucurat de show, au transmis energie și pasiune și au adus strălucirea pe scenă. Din păcate, la finalul celei de-a opta ediții, încă o pereche a fost eliminată din competiție. Chiar dacă își doreau nespus să rămână în show până în finală, în urma notelor primite din partea juraților și a voturilor publicului, Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, partenerul ei de dans, au părăsit în lacrimi Uite cine dansează!.

 

Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au intrat pentru ultima oară pe ringul Uite cine dansează!

La prima probă a serii, maraton rock’n roll, Anca și Nicolai au primit două puncte din partea juriului și au fost cea de-a doua echipă care a părăsit scena în timpul dansului. Pentru ei, a urmat o demonstrație extraordinară de cabaret, reușind să surprindă încă o dată cu eleganța și senzualitatea mișcărilor lor de dans. Ultima coregrafie prezentată de Anca și Nicolai la Uite cine dansează! a fost o reinterpretare a valsului dansat de Sandu Lungu și Raluca Netca în prima ediție a show-ului. Cei doi au transmis frumusețe, sensibilitate și puritate, fiind în permanență cu zâmbetul pe buze.

Parcursul lor în competiția dansului s-a încheiat, însă echipa Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic a reușit să realizeze momente memorabile pe ringul de dans și să spună povești frumoase. La final, după aflarea deciziei, Anca a spus cu lacrimi în ochi: ”În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care-au fost alături de noi. A fost o experiență senzațională. Nu am cuvinte s-o descriu, îi mulțumesc lui Nicolai, un dansator minunat, un om extraordinar, mă înclin în fața ta! O experiență absolut senzațională, mulțumesc mult de tot!”.

 

Maraton rock’n roll pe ringul de dans

Cele cinci perechi au început seara în pași de rock’n roll, într-un maraton al dansului! Punctele acumulate de fiecare echipă în parte s-au adunat notelor primite de la juriu și au contribuit la stabilirea clasamentului dinaintea voturilor publicului.

Toți concurenții au fost pe scenă în același timp, au dansat, iar juriul a analizat fiecare mișcare și a început eliminările cu Sandu Lungu și Raluca Netca, care au primit un singur punct. Al doilea cuplu eliminat a fost format din Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, care au obținut două puncte. Au urmat Alex Velea și Ecaterina Dosan. Ei au primit 3 puncte din partea juraților. Marius Manole și Olesea Nespeac au fost următoarea pereche eliminată din ring și ei doi au primit 4 puncte. Cuplul care a câștigat maratonul de dans a fost cel format din Liviu Teodorescu și Marica Derdene. Cei doi au obținut 5 puncte.

 

Energie, senzualitate, frumusețe și visare pe ringul de dans

Sandu Lungu și Raluca Netca au intrat pe scenă pe ritmuri de hip-hop, iar Puya a cântat live în timpul reprezentației melodia de suflet a lui Sandu, cea pe care luptătorul MMA intră de fiecare dată în ring. Sandu și Raluca au adus nerv, putere și au reușit să creeze un spectacol incredibil. ”Este cea mai mare potrivire de până acum, nu se putea să fie mai avantajat de atât de un alt stil. E clar că se potrivește, e clar că atitudinea lui este de acolo. Versurile și muzica au funcționat foarte bine. Ca mișcare, nu m-a convins, însă ca atitudine și expresivitate, da.”, a spus Mihai Petre.

Sandu și Raluca au continuat seara cu reinterpretarea coregrafiei de charleston prezentată în urmă cu câteva ediții de Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic. Jovialitatea transmisă de cei doi, senzualitatea și piruetele extraordinare ale Ralucăi au smuls ropote de aplauze. ”Din experiență, știu că un dansator nu se distrează niciodată când dansează – se distrează publicul, dar nu tu. Eu găsesc că ești un dansator de film extraordinar. Știi ce e cel mai greu pentru un dansator? E să stea! Și ai stat minunat, cu forță! Daca aș fi un regizor de film, te-aș lua imediat.”, a spus Gigi Căciuleanu la final.

 

Alex Velea și Ecaterina Dosan au refăcut un disco de nota 10, dansat într-o ediție anterioară de către Marius Manole și Olesea Nespeac. Alex și partenera sa au creat o coregrafie plină de veselie, dinamism, prize spectaculoase, energie debordantă și pasiune. ”Tu ești energie, îmi place enorm lucrul acesta. Tu concurezi cu partenera ta, care are dansul în sânge. Practic, în acest cuplu există această omogenitate. Nu vedem concurență între concurentul real și coregraf. A fost bine!”, a spus Andreea Marin.

Al doilea dans prezentat de Alex și Ecaterina a fost reggaeton. Concurenții s-au bucurat de acest moment, au fost energici, cu poftă de a face spectacol și au adus coregrafiei foarte mult ritm și culoare. ”Eu habar n-am ce-o sa spun acum. Domnule, am văzut, în sfârșit, de ce agricultura s-a dus naibii. Dac-a încăput pe mâna legumicultoarelor… Alex, n-ai nicio vină. Ține-o înainte așa! Fir-ar mă-sa de agricultură. Dar cu dansul stăm bine.”, a spus Florin Călinescu.

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au adus pe scenă un reggaeton de excepție, o explozie de lumină, mișcări senzuale, pasiune și ritm vibrant. Cei doi au demonstrat că se bucură de fiecare moment de dans și că se completează perfect. ”Până acum, mă uitam mai mult la domniță. E prima oară când m-am uitat numai la el. Nu s-a distins deloc de ceilalți dansatori. Nu ai dreptate când spui că nu ești dansator. Ești dansator! Bravo!”, a spus Gigi Căciuleanu.

Liviu și Marica au continuat cu tango-ul dansat de Alex și Ecaterina într-o ediție trecută. O reinterpretare care a creat suspans și a transmis energie și foarte multă pasiune. Jurații au fost impresionați de acest moment și au lăudat dansul prezentat de cei doi, iar Andreea Marin a spus încântată: ”Ce oameni frumoși! Atât am vrut să zic!”.

 

Marius Manole și Olesea Nespeac l-au readus pe James Bond pe scena Uite cine dansează!. Frumoasa pereche a reinterpretat o coregrafie de slowfox realizată într-o ediție anterioară de Liviu Teodorescu și Marica. Marius și Olesea au transmis dinamism și energie și au reușit să creeze un dans sublim. ”Scumpa mea, daca Măria Sa, Ștefan, ar trăi, ieșeanule, ar spune: mică la stat, dar mare la dansat. Vezi-ți tu de treaba ta! Ce scoți tu din Manole, mi-e teamă că n-o să scoată mulți și multe de acum înainte. Ați dansat superb!”, a spus Florin Călinescu.

 

Cel de-al doilea dans l-a pus pe Marius într-o ipostază inedită, cea de gangster, dansând hip-hop împreună cu partenera sa. Cei doi au făcut spectacol în ringul de dans, au transmis efervescență, au intrat perfect în rol și au fost aplaudați îndelung. ”Este, cred, cea mai bună coregrafie pe care-a facut-o Olesea, pentru că s-a pus în valoare pe ea și vreau să te felicit. Marius, să știi că nu mi-a plăcut faptul că eziți de fiecare dată într-o nouă frază muzicală. Ești mereu ezitant și nu pot să nu observ asta. Pentru mine, asta înseamnă că pierzi muzica pe alocuri. Dar apreciez efortul. Felicitări, Olesea!”, a spus Mihai Petre.

 

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Chef Cătălin Scărlătescu, surpriză pentru Ana Crudu în finala sezonului special Chefi la cuțite

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Așteptarea a luat sfârșit, căci diseară, de la 20:00, Antena 1 difuzează finala sezonului special Chefi la cuțite, în care trei echipe talentate vor intra în cursa pentru titlu și premiul de 10.000 de Euro. Emoții fără limite, mâncare delicioasă, lacrimi de supărare, orgolii, dar și bucurie, toate își vor găsi locul în meniul ediției ce încheie sezonul dedicat familiilor, al celui mai iubit show culinar.

Și pentru că finala coincide cu ziua de naștere a Anei Crudu, finalistă în echipa roșie alături de Daniela Crudu, tatăl și vărul său, chef Cătălin Scărlătescu nu va rata ocazia de a-i face o surpriză și a o încuraja înainte de cea mai importantă probă de gătit a sezonului, cea pentru titlu: “Când am văzut că intră Chef Cătălin cu un buchet superb de flori, special pentru ziua mea, am rămas fără cuvinte. Nu mă așteptam!”, va spune Ana cu ochii în lacrimi.

Finala Chefi la cuțite se va da între chef Cătălin Scărlătescu, calificat cu două echipe determinate, și chef Florin Dumitrescu, ce are o singură echipă talentată în cursa pentru premiu. Probele de finală îi vor supune la cele mai grele încercări din concurs, de până acum, pe familia Crudu și Binh, ce luptă în tunici roșii, și familia Băițoi, ce își dorește ca finala să strălucească în culoarea galben. În această seară, bucătarii vor fi jurizați de cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, alături de familiile lor: “De fiecare dată apropiații marilor bucătari sunt pretențioși la mâncare. Pentru că sunt obișnuiți cu ce este mai bun”, mărturisește chef Dumitrescu.

Emoțiile vor da în clocot, iar așteptarea rezultatului îi va ține pe toți cu sufletul la gură până în ultimul moment. Și pentru chefi sunt clipe grele, pentru că atât Cătălin Scărlătescu, cât și Florin Dumitrescu vor să-și adauge încă un titlu în palmares, motiv pentru care tensiunile nu vor lipsi: “E senzațional de frumos că lupt cu două echipe! O finală by Cătălin Scărlătescu, așa sper că va fi!”. La polul opus, chef Sorin Bontea, cel care deține supremația finalelor câștigate, va privi de pe tușă de data aceasta, fără nicio șansă la titlu: Chiar sunt supărat, sunt trist. Am câștigat două battle-uri și nu am nicio echipă în finală. E anapoda.Până acum nu mi s-a întâmplat asta, iar acum nu știu ce să fac”.

Cum va decurge finala sezonului dedicat familiilor și în ce culoare va străluci platoul celui mai iubit show culinar la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot vedea în seara aceasta, începând cu 20:00, la Chefi la cuțite.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Duminica, la ora 20:00, Lili Sandu si Pepe vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

“Roata Norocului”, cel mai longeviv si popular concurs din lume, revine pe micile ecrane, la Kanal D, cu un nou sezon, duminica aceasta, la ora 20:00. Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, gazdele emisiunii, sunt pregatiti sa ofere premii uriase invitatilor fiecarei editii, iar distractia este garantata, atat pentru milioanele de telespectatori, cat si pentru invitati.

In prima editie a noului sezon “Roata Norocului”, difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D, Lili Sandu si Pepe sunt vedetele care isi vor incerca norocul si vor lupta pentru o cauza nobila.

“De abia astept noul sezon, suntem foarte hotarati sa dam cat mai multe premii, la <Roata Norocului>. Nu va voi dezvalui foarte multe din acest sezon, dar va indemn sa fiti cu ochii pe noi pentru ca se vor intampla lucruri senzationale in platoul emisiunii”, spune Bursucu.

In fiecare editie “Roata Norocului”, concurentii vor fi pusi in ipostaze inedite si trebuie sa dezlege puzzle-uri de cuvinte pentru o castiga o serie de premii constand in sume de bani, electronice si electrotehnice, vacante, dar si autoturisme.

Nu ratati prima editie a noului sezon “Roata Norocului”, difuzata duminica, 16 iunie, la ora 20:00, la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cum arată o scenetă cu 22 de milioane de vizualizări, aflăm la „Reţeaua de idoli”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

În ton cu sezonul estival, „Reţeau de idoli” de la TVR 2 vine cu un subiect cald: „Umorul la români”. „La ce mai râdem? „Cu cine și de ce?” sau „Cum arată o scenetă cu 22 de milioane de vizualizări?” sunt doar câteva dintre întrebările pregătite de Irina Păcurariu în ediţia de sâmbătă, 16 iunie, de la ora 18.00, pentru un invitat special: Toni Grecu.

 

„M-am reîntâlnit de curând cu Toni Grecu, cel pentru care am pornit un tren înghețat într-o zi de grevă CFR. Era prima emisiune pe care o făceam la București, un program de divertisment, în care Divertis urma să fie față în față cu Traian Băsescu, atunci primar al capitalei. Dacă nu ajungeam aș fi ratat înregistrarea, așa că după mai bine de două ore de negocieri am convins ceferiștii unui tren intercity Iași-București să spargă greva”, îşi aminteşte Irina Păcurariu, gazda emisiunii „Reţeaua de idoli”.

Fondator al grupului Divertis, Toni Grecu a cunoscut gloria în divertismentul autohton. A debutat pe scenă în 1980, iar din anii 1990, alături de colegii săi, a început activitatea de televiziune. Au urmat mii de spectacole și sute de emisiuni TV cu adevărate recorduri de audiență.

 

„E destul de periculos să te vezi  cu un om care înseamnă cea mai frumoasă vârstă a ta. Nu doar că te uiți și cauți schimbările din el, le vezi și pe cele de la tine. Și nu e mereu vesel. Cu Toni este însă mai ușor decât cu majoritatea altor interlocutori. Cu el ieși din orice situație pentru că râzi până când clachează și colegul de la cameră, ceea ce, normal, s-a întâmplat și la filmarea pentru „Rețeaua de Idoli”. Dacă o să vi se pară că o parte din cadrele noastre de interviu sunt ușor legănate, e simplu. Pe ele se râdea așa de tare, încât a luat-o razna și trepiedul. Dincolo de asta, am vorbit despre multe: de ce râd românii, de cine, când. Cum e cu net-ul, care e secretul pentru 22 de milioane de vizualizări cât are o scenetă de-a lui. Și despre copii, bani, neveste, case și altele, așa cum fac doi oameni care nu s-au mai văzut de mult. Aș spune că am găsit un Toni relaxat, dar atent la lumea din jur, același băiat plin de umor, cu mintea trează și poanta “la picior”. Cum a fost mereu și un pic în plus. Recomand. De văzut!

 

În ultimii ani, Toni Grecu s-a implicat în proiecte de comedie pentru mediul online, care adună milioane de vizionări. Nu a uitat nici de spectacolele de umor, un mix de comedie de mai multe genuri, monolog, impro, scheci, stand-up, parodie, imitație.

„Umorul la români e un subiect infinit, pentru că umorul este frate cu românul, aşa cum şi codrul este frate cu românul. Şi codrul şi umorul ne-au ajutat să trecem prin istorie. Într-unul ne-am ascus de duşmani, iar celălalt ne-a ajutat să râdem de ei. Umorul vine atunci când avem necazuri şi când simţim nevoia să ne descărcăm cumva, e ca o supapă. Suntem într-un moment delicat. Puţin zis, România e într-un moment delicat de 30 de ani încoace, dar în ultimii ani a revenit în forţă umorul politic şi umorul social. Nu în mediul consacrat, televizorul, ci pe online. Online-ul a devenit scena în care artiştii, profesionişti sau nu, îşi pot manifesta talentul. E cea mai mare scenă care a fost inventată în istoria omenirii. Rezultatele se văd cu ochiul liber. Intraţi pe Facebook, Youtube, vedeţi mii de oameni care fac glume”, a spus Toni Grecu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending