Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au părăsit competiția Uite cine dansează! (galerie foto)

Published

on

Reclame

Luni seară a fost un adevărat maraton al dansului la Uite cine dansează!. Cele cinci perechi au prezentat câte trei coregrafii spectaculoase, s-au bucurat de show, au transmis energie și pasiune și au adus strălucirea pe scenă. Din păcate, la finalul celei de-a opta ediții, încă o pereche a fost eliminată din competiție. Chiar dacă își doreau nespus să rămână în show până în finală, în urma notelor primite din partea juraților și a voturilor publicului, Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, partenerul ei de dans, au părăsit în lacrimi Uite cine dansează!.

 

Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au intrat pentru ultima oară pe ringul Uite cine dansează!

La prima probă a serii, maraton rock’n roll, Anca și Nicolai au primit două puncte din partea juriului și au fost cea de-a doua echipă care a părăsit scena în timpul dansului. Pentru ei, a urmat o demonstrație extraordinară de cabaret, reușind să surprindă încă o dată cu eleganța și senzualitatea mișcărilor lor de dans. Ultima coregrafie prezentată de Anca și Nicolai la Uite cine dansează! a fost o reinterpretare a valsului dansat de Sandu Lungu și Raluca Netca în prima ediție a show-ului. Cei doi au transmis frumusețe, sensibilitate și puritate, fiind în permanență cu zâmbetul pe buze.

Parcursul lor în competiția dansului s-a încheiat, însă echipa Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic a reușit să realizeze momente memorabile pe ringul de dans și să spună povești frumoase. La final, după aflarea deciziei, Anca a spus cu lacrimi în ochi: ”În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care-au fost alături de noi. A fost o experiență senzațională. Nu am cuvinte s-o descriu, îi mulțumesc lui Nicolai, un dansator minunat, un om extraordinar, mă înclin în fața ta! O experiență absolut senzațională, mulțumesc mult de tot!”.

 

Maraton rock’n roll pe ringul de dans

Cele cinci perechi au început seara în pași de rock’n roll, într-un maraton al dansului! Punctele acumulate de fiecare echipă în parte s-au adunat notelor primite de la juriu și au contribuit la stabilirea clasamentului dinaintea voturilor publicului.

Toți concurenții au fost pe scenă în același timp, au dansat, iar juriul a analizat fiecare mișcare și a început eliminările cu Sandu Lungu și Raluca Netca, care au primit un singur punct. Al doilea cuplu eliminat a fost format din Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, care au obținut două puncte. Au urmat Alex Velea și Ecaterina Dosan. Ei au primit 3 puncte din partea juraților. Marius Manole și Olesea Nespeac au fost următoarea pereche eliminată din ring și ei doi au primit 4 puncte. Cuplul care a câștigat maratonul de dans a fost cel format din Liviu Teodorescu și Marica Derdene. Cei doi au obținut 5 puncte.

 

Energie, senzualitate, frumusețe și visare pe ringul de dans

Sandu Lungu și Raluca Netca au intrat pe scenă pe ritmuri de hip-hop, iar Puya a cântat live în timpul reprezentației melodia de suflet a lui Sandu, cea pe care luptătorul MMA intră de fiecare dată în ring. Sandu și Raluca au adus nerv, putere și au reușit să creeze un spectacol incredibil. ”Este cea mai mare potrivire de până acum, nu se putea să fie mai avantajat de atât de un alt stil. E clar că se potrivește, e clar că atitudinea lui este de acolo. Versurile și muzica au funcționat foarte bine. Ca mișcare, nu m-a convins, însă ca atitudine și expresivitate, da.”, a spus Mihai Petre.

Sandu și Raluca au continuat seara cu reinterpretarea coregrafiei de charleston prezentată în urmă cu câteva ediții de Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic. Jovialitatea transmisă de cei doi, senzualitatea și piruetele extraordinare ale Ralucăi au smuls ropote de aplauze. ”Din experiență, știu că un dansator nu se distrează niciodată când dansează – se distrează publicul, dar nu tu. Eu găsesc că ești un dansator de film extraordinar. Știi ce e cel mai greu pentru un dansator? E să stea! Și ai stat minunat, cu forță! Daca aș fi un regizor de film, te-aș lua imediat.”, a spus Gigi Căciuleanu la final.

 

Alex Velea și Ecaterina Dosan au refăcut un disco de nota 10, dansat într-o ediție anterioară de către Marius Manole și Olesea Nespeac. Alex și partenera sa au creat o coregrafie plină de veselie, dinamism, prize spectaculoase, energie debordantă și pasiune. ”Tu ești energie, îmi place enorm lucrul acesta. Tu concurezi cu partenera ta, care are dansul în sânge. Practic, în acest cuplu există această omogenitate. Nu vedem concurență între concurentul real și coregraf. A fost bine!”, a spus Andreea Marin.

Al doilea dans prezentat de Alex și Ecaterina a fost reggaeton. Concurenții s-au bucurat de acest moment, au fost energici, cu poftă de a face spectacol și au adus coregrafiei foarte mult ritm și culoare. ”Eu habar n-am ce-o sa spun acum. Domnule, am văzut, în sfârșit, de ce agricultura s-a dus naibii. Dac-a încăput pe mâna legumicultoarelor… Alex, n-ai nicio vină. Ține-o înainte așa! Fir-ar mă-sa de agricultură. Dar cu dansul stăm bine.”, a spus Florin Călinescu.

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au adus pe scenă un reggaeton de excepție, o explozie de lumină, mișcări senzuale, pasiune și ritm vibrant. Cei doi au demonstrat că se bucură de fiecare moment de dans și că se completează perfect. ”Până acum, mă uitam mai mult la domniță. E prima oară când m-am uitat numai la el. Nu s-a distins deloc de ceilalți dansatori. Nu ai dreptate când spui că nu ești dansator. Ești dansator! Bravo!”, a spus Gigi Căciuleanu.

Liviu și Marica au continuat cu tango-ul dansat de Alex și Ecaterina într-o ediție trecută. O reinterpretare care a creat suspans și a transmis energie și foarte multă pasiune. Jurații au fost impresionați de acest moment și au lăudat dansul prezentat de cei doi, iar Andreea Marin a spus încântată: ”Ce oameni frumoși! Atât am vrut să zic!”.

 

Advertisement

Marius Manole și Olesea Nespeac l-au readus pe James Bond pe scena Uite cine dansează!. Frumoasa pereche a reinterpretat o coregrafie de slowfox realizată într-o ediție anterioară de Liviu Teodorescu și Marica. Marius și Olesea au transmis dinamism și energie și au reușit să creeze un dans sublim. ”Scumpa mea, daca Măria Sa, Ștefan, ar trăi, ieșeanule, ar spune: mică la stat, dar mare la dansat. Vezi-ți tu de treaba ta! Ce scoți tu din Manole, mi-e teamă că n-o să scoată mulți și multe de acum înainte. Ați dansat superb!”, a spus Florin Călinescu.

 

Cel de-al doilea dans l-a pus pe Marius într-o ipostază inedită, cea de gangster, dansând hip-hop împreună cu partenera sa. Cei doi au făcut spectacol în ringul de dans, au transmis efervescență, au intrat perfect în rol și au fost aplaudați îndelung. ”Este, cred, cea mai bună coregrafie pe care-a facut-o Olesea, pentru că s-a pus în valoare pe ea și vreau să te felicit. Marius, să știi că nu mi-a plăcut faptul că eziți de fiecare dată într-o nouă frază muzicală. Ești mereu ezitant și nu pot să nu observ asta. Pentru mine, asta înseamnă că pierzi muzica pe alocuri. Dar apreciez efortul. Felicitări, Olesea!”, a spus Mihai Petre.

 

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show2 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV2 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show2 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni3 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show7 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema7 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending