Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au părăsit competiția Uite cine dansează! (galerie foto)

Published

on

 

Luni seară a fost un adevărat maraton al dansului la Uite cine dansează!. Cele cinci perechi au prezentat câte trei coregrafii spectaculoase, s-au bucurat de show, au transmis energie și pasiune și au adus strălucirea pe scenă. Din păcate, la finalul celei de-a opta ediții, încă o pereche a fost eliminată din competiție. Chiar dacă își doreau nespus să rămână în show până în finală, în urma notelor primite din partea juraților și a voturilor publicului, Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, partenerul ei de dans, au părăsit în lacrimi Uite cine dansează!.

 

Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au intrat pentru ultima oară pe ringul Uite cine dansează!

La prima probă a serii, maraton rock’n roll, Anca și Nicolai au primit două puncte din partea juriului și au fost cea de-a doua echipă care a părăsit scena în timpul dansului. Pentru ei, a urmat o demonstrație extraordinară de cabaret, reușind să surprindă încă o dată cu eleganța și senzualitatea mișcărilor lor de dans. Ultima coregrafie prezentată de Anca și Nicolai la Uite cine dansează! a fost o reinterpretare a valsului dansat de Sandu Lungu și Raluca Netca în prima ediție a show-ului. Cei doi au transmis frumusețe, sensibilitate și puritate, fiind în permanență cu zâmbetul pe buze.

Parcursul lor în competiția dansului s-a încheiat, însă echipa Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic a reușit să realizeze momente memorabile pe ringul de dans și să spună povești frumoase. La final, după aflarea deciziei, Anca a spus cu lacrimi în ochi: ”În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care-au fost alături de noi. A fost o experiență senzațională. Nu am cuvinte s-o descriu, îi mulțumesc lui Nicolai, un dansator minunat, un om extraordinar, mă înclin în fața ta! O experiență absolut senzațională, mulțumesc mult de tot!”.

 

Maraton rock’n roll pe ringul de dans

Cele cinci perechi au început seara în pași de rock’n roll, într-un maraton al dansului! Punctele acumulate de fiecare echipă în parte s-au adunat notelor primite de la juriu și au contribuit la stabilirea clasamentului dinaintea voturilor publicului.

Toți concurenții au fost pe scenă în același timp, au dansat, iar juriul a analizat fiecare mișcare și a început eliminările cu Sandu Lungu și Raluca Netca, care au primit un singur punct. Al doilea cuplu eliminat a fost format din Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, care au obținut două puncte. Au urmat Alex Velea și Ecaterina Dosan. Ei au primit 3 puncte din partea juraților. Marius Manole și Olesea Nespeac au fost următoarea pereche eliminată din ring și ei doi au primit 4 puncte. Cuplul care a câștigat maratonul de dans a fost cel format din Liviu Teodorescu și Marica Derdene. Cei doi au obținut 5 puncte.

 

Energie, senzualitate, frumusețe și visare pe ringul de dans

Sandu Lungu și Raluca Netca au intrat pe scenă pe ritmuri de hip-hop, iar Puya a cântat live în timpul reprezentației melodia de suflet a lui Sandu, cea pe care luptătorul MMA intră de fiecare dată în ring. Sandu și Raluca au adus nerv, putere și au reușit să creeze un spectacol incredibil. ”Este cea mai mare potrivire de până acum, nu se putea să fie mai avantajat de atât de un alt stil. E clar că se potrivește, e clar că atitudinea lui este de acolo. Versurile și muzica au funcționat foarte bine. Ca mișcare, nu m-a convins, însă ca atitudine și expresivitate, da.”, a spus Mihai Petre.

Sandu și Raluca au continuat seara cu reinterpretarea coregrafiei de charleston prezentată în urmă cu câteva ediții de Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic. Jovialitatea transmisă de cei doi, senzualitatea și piruetele extraordinare ale Ralucăi au smuls ropote de aplauze. ”Din experiență, știu că un dansator nu se distrează niciodată când dansează – se distrează publicul, dar nu tu. Eu găsesc că ești un dansator de film extraordinar. Știi ce e cel mai greu pentru un dansator? E să stea! Și ai stat minunat, cu forță! Daca aș fi un regizor de film, te-aș lua imediat.”, a spus Gigi Căciuleanu la final.

 

Alex Velea și Ecaterina Dosan au refăcut un disco de nota 10, dansat într-o ediție anterioară de către Marius Manole și Olesea Nespeac. Alex și partenera sa au creat o coregrafie plină de veselie, dinamism, prize spectaculoase, energie debordantă și pasiune. ”Tu ești energie, îmi place enorm lucrul acesta. Tu concurezi cu partenera ta, care are dansul în sânge. Practic, în acest cuplu există această omogenitate. Nu vedem concurență între concurentul real și coregraf. A fost bine!”, a spus Andreea Marin.

Al doilea dans prezentat de Alex și Ecaterina a fost reggaeton. Concurenții s-au bucurat de acest moment, au fost energici, cu poftă de a face spectacol și au adus coregrafiei foarte mult ritm și culoare. ”Eu habar n-am ce-o sa spun acum. Domnule, am văzut, în sfârșit, de ce agricultura s-a dus naibii. Dac-a încăput pe mâna legumicultoarelor… Alex, n-ai nicio vină. Ține-o înainte așa! Fir-ar mă-sa de agricultură. Dar cu dansul stăm bine.”, a spus Florin Călinescu.

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au adus pe scenă un reggaeton de excepție, o explozie de lumină, mișcări senzuale, pasiune și ritm vibrant. Cei doi au demonstrat că se bucură de fiecare moment de dans și că se completează perfect. ”Până acum, mă uitam mai mult la domniță. E prima oară când m-am uitat numai la el. Nu s-a distins deloc de ceilalți dansatori. Nu ai dreptate când spui că nu ești dansator. Ești dansator! Bravo!”, a spus Gigi Căciuleanu.

Liviu și Marica au continuat cu tango-ul dansat de Alex și Ecaterina într-o ediție trecută. O reinterpretare care a creat suspans și a transmis energie și foarte multă pasiune. Jurații au fost impresionați de acest moment și au lăudat dansul prezentat de cei doi, iar Andreea Marin a spus încântată: ”Ce oameni frumoși! Atât am vrut să zic!”.

 

Marius Manole și Olesea Nespeac l-au readus pe James Bond pe scena Uite cine dansează!. Frumoasa pereche a reinterpretat o coregrafie de slowfox realizată într-o ediție anterioară de Liviu Teodorescu și Marica. Marius și Olesea au transmis dinamism și energie și au reușit să creeze un dans sublim. ”Scumpa mea, daca Măria Sa, Ștefan, ar trăi, ieșeanule, ar spune: mică la stat, dar mare la dansat. Vezi-ți tu de treaba ta! Ce scoți tu din Manole, mi-e teamă că n-o să scoată mulți și multe de acum înainte. Ați dansat superb!”, a spus Florin Călinescu.

 

Cel de-al doilea dans l-a pus pe Marius într-o ipostază inedită, cea de gangster, dansând hip-hop împreună cu partenera sa. Cei doi au făcut spectacol în ringul de dans, au transmis efervescență, au intrat perfect în rol și au fost aplaudați îndelung. ”Este, cred, cea mai bună coregrafie pe care-a facut-o Olesea, pentru că s-a pus în valoare pe ea și vreau să te felicit. Marius, să știi că nu mi-a plăcut faptul că eziți de fiecare dată într-o nouă frază muzicală. Ești mereu ezitant și nu pot să nu observ asta. Pentru mine, asta înseamnă că pierzi muzica pe alocuri. Dar apreciez efortul. Felicitări, Olesea!”, a spus Mihai Petre.

 

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Foștii concurenți decid soarta semifinaliștilor Chefi la cuțite: ”Mereu ne-a fost frică de ei!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Zi extrem de importantă pentru cei zece bucătari rămași în competiția Chefi la cuțite în semifinala celui de-al șaselea sezon, difuzată luni, de la ora 20:00, pe Antena 1. Experiența lor culinară a concurenților va continua în penultima etapă a concursului cu trei probe de foc, ce îi despart de marea finală și de premiul de 30.000 de euro.

De luni, cei care au demonstrat că își merită locul din bucătăria ”Chefi la cuțite” vor găti pe cont propriu. Battle-urile s-au încheiat, munca de echipă devine o luptă individuală din care doar cei mai talentați vor triumfa: ”Simt competiția, simt că pot să fac față. Sunt puternică, am arătat-o. În etapa următoare voi fi și mai puternică decât am fost. Într-o competiție a bărbaților, vreau să fiu prima femeie care câștigă acest concurs, să fiu o deschizătoare de drumuri.”, afirmă Maria Burlacu, concurenta ”de aur” din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Luni, cei trei chefi își vor susține concurenții din culise, iar ultimele indicații, ultimele sfaturi și ultimele imbolduri motivaționale pot fi date doar înainte ca Gina să dea startul primei probe.

Semifinala începe cu mari emoții, nu doar din cauza faptului că presiunea momentului este copleșitoare, cât și din cauza faptului că jurații primei probe sunt cei de care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se tem cel mai mult- foștii concurenți, cei ce au trecut deja prin emoțiile show-ului: ”De ei mereu ne-a fost frică. Ei sunt cei mai critici oameni de pe planetă. Uită prin ce au trecut, sau sunt atât de pretențioși în ale mâncării încât votează foarte ciudat.” , mărturisesc chefii. Bogdan Vandici, câștigătorul ultimului sezon ”Chefi la cuțite”, alături de Cristina Pavel și Marlena Botezatu, cele două concurente talentate din finala sezonului 5, vor fi doar o parte dintre cei care vor decide soarta bucătarilor în prima probă a semifinalei, difuzată luni seară, pe Antena 1: ”Sunt puțin nostalgic, dar totodată încerc să îmi stăpânesc emoțiile și să fiu obiectiv.”, afirmă Bogdan. ” Știu deja cum e pe partea cealaltă. E stresant, sunt mulți nervi. Dar și pentru noi este stresant acum.”, a adăugat Cristina.

Mai mult decât atât, tema probei de gătit va crește tensiunea în platoul ”Chefi la cuțite” și mai mult: ”Prima probă de semifinală ne umple de spume!”, e de părere chef Bontea.

Luni seară, pe Antena 1 vor fi difuzate primele două probe din semifinala show-ului prezentat de Gina Pistol, urmând ca marți, de la 20:00, ediția să debuteze cu ultima probă decisivă de semifinală și să continue cu o ultimă luptă gastronomică de neuitat, finala, care va fi disputată de cei mai talentați trei bucătari. Cine va merge mai departe și în ce culoare va străluci cel   de-al șaselea sezon Chefi la cuțite, telespectatorii Antena 1 vor putea afla săptămâna viitoare.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Farmecul uluitor al orașului – minune Petra, duminică la Digi24

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Duminică, de la ora 17:30, Bonton vă invită în “orașul la fel de vechi ca timpul”. Petra, minunea veche de 2000 de ani, este unul dintre siturile arheologice cele mai cunoscute din lume. Supranumit și “orașul roșu”, datorită culorii canionului în care a fost săpat, Petra impresionează prin combinația uluitoare de arhitectură și peisaje naturale.

Reportajul exclusiv Digi24 vă poartă duminică în țara cu 100.000 de locuri de vizitat, Iordania. Descoperiţi Bethany, locul în care a fost botezat Iisus, capitala Amman, ospitalitatea iordanienilor și alte câteva motive irezistibile să treceți Iordania pe lista destinațiilor de văzut cât mai curând.                   “Am fost impresionată de faptul că eşti înconjurat la tot pasul de vestigii istorice şi privelişti care-ţi taie răsuflarea. Mi-au plăcut contrastele, în câteva ore poţi ajunge din deşert la mare, de pe munţi stâncoşi la cel mai jos punct de pe pământ sau dintr-un oraş antic într-un restaurant cosmopolit din capitală. Iordania este cu siguranţă o ţară care te surprinde,” povesteşte Dana Gonţ, realizatoarea emisiunii Bonton.

Prestigiosul ghid turistic Lonely Planet a inclus Iordania în top 10 ţări de vizitat în 2019, alături de Franța, Kârgâzstan, Sri Lanka, Italia sau Belarus. Deși are un teritoriu de trei ori mai mic decât al României, Iordania se mândrește cu un bogat patrimoniu cultural şi istoric. Nu ratați o călătorie de Bonton în Iordania, oaza de pace şi toleranţă a Orientului Mijlociu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Prima Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!”. Cine va parasi competitia stilistica?

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Maine seara, de la ora 23:00, la Kanal D debuteaza o noua editie a celei mai spectaculoase competitii stilistice din Romania, “Bravo, ai stil!”.

Juratii vor avea o misiune dificila, intrucat va fi prima Gala eliminatorie, prima seara in care cele 10 concurente ale show-ului vor intelege ce inseamna emotiile cu adevarat si vor simti pe propria piele senzatia de a trece de la agonie la extaz. Se anunta momente incitante si vibrante, fascinante, tensiunea este uriasa in platou, trei concurente sunt propuse spre eliminare, iar Gala de sambata seara o va desemna pe a patra. Factori importanti in salvarea lor de la eliminare sunt punctele si stelutele din partea juratilor, din cele trei saptamani de competitie si, de asemenea, voturile telespectatorilor.

Conceptul propus de cei patru jurati pentru aceasta Gala este unul spectaculos, “Iarna”. Daca unele momente puse in scena de concurente vor fi taxate si vestimentatiile aspru criticate, altele se vor bucura de aprecierea juratilor, primind note maxime. Bianca se simte subestimata si, in lacrimi, agita spiritele in platoul emisiunii. Raluca Badulescu nu se sensibilizeaza si nu o menajeaza deloc pe tanara. Nici Catalin Botezatu nu ezita sa o taxeze pe concurenta, vizibil deranjat de atitudinea sfidatoarea a acesteia.

Corina, una dintre aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, nu sparge gheata in Gala de maine seara, dar momentul ei incalzeste inimile juratilor. Spontaneitatea si creativitatea concurentei, momentul original pe care il va pune in scena in Gala se bucura de aprecierea tuturor. Sa fie nota maxima, pe linie, oare? Fascinate de moment, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu si Anda Adam isi fac de cap cu instrumentul muzical al Corinei, oferind o prestatie muzicala de zile mari.

 “Mi se pare cel mai bun moment, dar si cea mai buna tinuta de pana acum”, spune Maurice Munteanu.

“Un exemplu ca se poate face styling si un moment ideal, cu stil,  fara prea multa zarva”, adauga Catalin Botezatu.

Nu ratati Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!”, difuzata maine seara, incepand cu ora 23:00, la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending