Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au părăsit competiția Uite cine dansează! (galerie foto)

Published

on

 

Luni seară a fost un adevărat maraton al dansului la Uite cine dansează!. Cele cinci perechi au prezentat câte trei coregrafii spectaculoase, s-au bucurat de show, au transmis energie și pasiune și au adus strălucirea pe scenă. Din păcate, la finalul celei de-a opta ediții, încă o pereche a fost eliminată din competiție. Chiar dacă își doreau nespus să rămână în show până în finală, în urma notelor primite din partea juraților și a voturilor publicului, Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, partenerul ei de dans, au părăsit în lacrimi Uite cine dansează!.

 

Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au intrat pentru ultima oară pe ringul Uite cine dansează!

La prima probă a serii, maraton rock’n roll, Anca și Nicolai au primit două puncte din partea juriului și au fost cea de-a doua echipă care a părăsit scena în timpul dansului. Pentru ei, a urmat o demonstrație extraordinară de cabaret, reușind să surprindă încă o dată cu eleganța și senzualitatea mișcărilor lor de dans. Ultima coregrafie prezentată de Anca și Nicolai la Uite cine dansează! a fost o reinterpretare a valsului dansat de Sandu Lungu și Raluca Netca în prima ediție a show-ului. Cei doi au transmis frumusețe, sensibilitate și puritate, fiind în permanență cu zâmbetul pe buze.

Parcursul lor în competiția dansului s-a încheiat, însă echipa Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic a reușit să realizeze momente memorabile pe ringul de dans și să spună povești frumoase. La final, după aflarea deciziei, Anca a spus cu lacrimi în ochi: ”În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care-au fost alături de noi. A fost o experiență senzațională. Nu am cuvinte s-o descriu, îi mulțumesc lui Nicolai, un dansator minunat, un om extraordinar, mă înclin în fața ta! O experiență absolut senzațională, mulțumesc mult de tot!”.

 

Maraton rock’n roll pe ringul de dans

Cele cinci perechi au început seara în pași de rock’n roll, într-un maraton al dansului! Punctele acumulate de fiecare echipă în parte s-au adunat notelor primite de la juriu și au contribuit la stabilirea clasamentului dinaintea voturilor publicului.

Toți concurenții au fost pe scenă în același timp, au dansat, iar juriul a analizat fiecare mișcare și a început eliminările cu Sandu Lungu și Raluca Netca, care au primit un singur punct. Al doilea cuplu eliminat a fost format din Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic, care au obținut două puncte. Au urmat Alex Velea și Ecaterina Dosan. Ei au primit 3 puncte din partea juraților. Marius Manole și Olesea Nespeac au fost următoarea pereche eliminată din ring și ei doi au primit 4 puncte. Cuplul care a câștigat maratonul de dans a fost cel format din Liviu Teodorescu și Marica Derdene. Cei doi au obținut 5 puncte.

 

Energie, senzualitate, frumusețe și visare pe ringul de dans

Sandu Lungu și Raluca Netca au intrat pe scenă pe ritmuri de hip-hop, iar Puya a cântat live în timpul reprezentației melodia de suflet a lui Sandu, cea pe care luptătorul MMA intră de fiecare dată în ring. Sandu și Raluca au adus nerv, putere și au reușit să creeze un spectacol incredibil. ”Este cea mai mare potrivire de până acum, nu se putea să fie mai avantajat de atât de un alt stil. E clar că se potrivește, e clar că atitudinea lui este de acolo. Versurile și muzica au funcționat foarte bine. Ca mișcare, nu m-a convins, însă ca atitudine și expresivitate, da.”, a spus Mihai Petre.

Sandu și Raluca au continuat seara cu reinterpretarea coregrafiei de charleston prezentată în urmă cu câteva ediții de Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic. Jovialitatea transmisă de cei doi, senzualitatea și piruetele extraordinare ale Ralucăi au smuls ropote de aplauze. ”Din experiență, știu că un dansator nu se distrează niciodată când dansează – se distrează publicul, dar nu tu. Eu găsesc că ești un dansator de film extraordinar. Știi ce e cel mai greu pentru un dansator? E să stea! Și ai stat minunat, cu forță! Daca aș fi un regizor de film, te-aș lua imediat.”, a spus Gigi Căciuleanu la final.

 

Alex Velea și Ecaterina Dosan au refăcut un disco de nota 10, dansat într-o ediție anterioară de către Marius Manole și Olesea Nespeac. Alex și partenera sa au creat o coregrafie plină de veselie, dinamism, prize spectaculoase, energie debordantă și pasiune. ”Tu ești energie, îmi place enorm lucrul acesta. Tu concurezi cu partenera ta, care are dansul în sânge. Practic, în acest cuplu există această omogenitate. Nu vedem concurență între concurentul real și coregraf. A fost bine!”, a spus Andreea Marin.

Al doilea dans prezentat de Alex și Ecaterina a fost reggaeton. Concurenții s-au bucurat de acest moment, au fost energici, cu poftă de a face spectacol și au adus coregrafiei foarte mult ritm și culoare. ”Eu habar n-am ce-o sa spun acum. Domnule, am văzut, în sfârșit, de ce agricultura s-a dus naibii. Dac-a încăput pe mâna legumicultoarelor… Alex, n-ai nicio vină. Ține-o înainte așa! Fir-ar mă-sa de agricultură. Dar cu dansul stăm bine.”, a spus Florin Călinescu.

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au adus pe scenă un reggaeton de excepție, o explozie de lumină, mișcări senzuale, pasiune și ritm vibrant. Cei doi au demonstrat că se bucură de fiecare moment de dans și că se completează perfect. ”Până acum, mă uitam mai mult la domniță. E prima oară când m-am uitat numai la el. Nu s-a distins deloc de ceilalți dansatori. Nu ai dreptate când spui că nu ești dansator. Ești dansator! Bravo!”, a spus Gigi Căciuleanu.

Liviu și Marica au continuat cu tango-ul dansat de Alex și Ecaterina într-o ediție trecută. O reinterpretare care a creat suspans și a transmis energie și foarte multă pasiune. Jurații au fost impresionați de acest moment și au lăudat dansul prezentat de cei doi, iar Andreea Marin a spus încântată: ”Ce oameni frumoși! Atât am vrut să zic!”.

 

Marius Manole și Olesea Nespeac l-au readus pe James Bond pe scena Uite cine dansează!. Frumoasa pereche a reinterpretat o coregrafie de slowfox realizată într-o ediție anterioară de Liviu Teodorescu și Marica. Marius și Olesea au transmis dinamism și energie și au reușit să creeze un dans sublim. ”Scumpa mea, daca Măria Sa, Ștefan, ar trăi, ieșeanule, ar spune: mică la stat, dar mare la dansat. Vezi-ți tu de treaba ta! Ce scoți tu din Manole, mi-e teamă că n-o să scoată mulți și multe de acum înainte. Ați dansat superb!”, a spus Florin Călinescu.

 

Cel de-al doilea dans l-a pus pe Marius într-o ipostază inedită, cea de gangster, dansând hip-hop împreună cu partenera sa. Cei doi au făcut spectacol în ringul de dans, au transmis efervescență, au intrat perfect în rol și au fost aplaudați îndelung. ”Este, cred, cea mai bună coregrafie pe care-a facut-o Olesea, pentru că s-a pus în valoare pe ea și vreau să te felicit. Marius, să știi că nu mi-a plăcut faptul că eziți de fiecare dată într-o nouă frază muzicală. Ești mereu ezitant și nu pot să nu observ asta. Pentru mine, asta înseamnă că pierzi muzica pe alocuri. Dar apreciez efortul. Felicitări, Olesea!”, a spus Mihai Petre.

 

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Cei 100 au cântat aseară cu Irina Pelin și Georgia Dascălu. Emisiunea Cântă acum cu mine a fost lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Duminică seară, cei 100 au avut parte de momente emoționante pe scena Cântă acum cu mine. În căutarea celui mai bun entertainer din România, interpretul eligibil să intre în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro, cel mai exigent și divers juriu a ascultat o mulțime de melodii care l-au făcut să se ridice în picioare, dar și să plângă de emoție.

Irina Pelin a cântat ”I will survive” și a ridicat 99 dintre cei 100 de jurați, iar momentul ei plin de energie i-a asigurat un loc în finală. Pe locurile doi și trei s-au clasat Georgia Dascălu și Kesu Ismail, iar în urma duelului dintre cei doi, Georgia a strâns cu 97 de puncte, cu 94 mai multe decât Kesu, și a mers direct în marea finală.

A doua ediție Cântă acum cu mine a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 8.5 puncte de rating și 20.6% cotă de piață. Peste 1.4 milioane de telespectatori, au urmărit minut cu minut momentele pregătite de concurenți, dar și votul celui mai exigent și divers juriu văzut vreodată într-un show de televiziune. La ora 20:22, în minutul de aur, peste 1.7 milioane de români se uitau la emisiunea Cântă acum cu mine.

Cum vor reacționa cei 100 la următorii concurenți și ce piese își vor alege participanții pentru a-i impresiona, vedem în următoarea ediție Cântă acum cu mine, duminică, 31 martie.

Ediția Cântă acum cu mine de aseară este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Valentin Butnaru, apariție surpriză în Asia Express- Drumul Elefantului

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Începutul celei de-a șasea etape din Asia Express – Drumul Elefantului, difuzată de Antena 1 duminică, de la ora 20:00, vine cu o surpriză pentru cele șase echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show, dar și pentru telespectatori. Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului 12-14 de la Antena 1, va ajunge în India, iar apariția lui în competiție va trezi multe semne de întrebare: ”Curat, perfect, în tot ce înseamnă India el vine ca un bibelou!”, vor spune concurenții.

La patru ace, îmbrăcat în costum, Valentin Butnaru va ajunge în fața vedelor pentru a le supune la un test ce va decide ordinea plecării lor în cursă. Prezența lui în Asia Express nu se va rezuma doar la asta căci, dacă vor ști să își joace cărțile cum trebuie, Valentin s-ar putea dovedi un real ajutor pentru concurenți. Ce rol va avea acesta și care va fi reacția vedetelor atunci când vor afla, telespectatorii Antena 1 pot urmări în această seară: ”Niciodată nu mi-aș fi imaginat că voi merge în spatele unei camionete într-un costum, cu troller-ul după mine, mai ales în India. Îmbrăcat la patru ace, încercând să fac autostopul, nici nu am avut timp să realizez că îmi este cald. În Asia Express este mult mai greu decât m-am gândit”, va mărturisi prezentatorul.

Tot duminică, de la 20:00, cultura localnicilor le va pune mari probleme vedetelor Asia Express, ce vor fi nevoite să învețe să scrie, să citească și să rețină fraze în limba tamil, limbã oficială în sudul Indiei: ”Este foarte greu, nici nu poți măcar să pronunți. Eu abia țin minte numele unui oraș”, va spune Cocuța. Această probă de meticulozitate, răbdare și înțelegere va provoca echipele să rețină un blestem regal, însă pentru a-l învăța, vor avea nevoie de localnici, care se vor dovedi sceptici în a-i ajuta.

Miza serii de duminică este imunitatea, suma 100 de Euro și garanția continuării jocului în următoarea etapă Asia Express – Drumul Elefantului. Cu șase echipe în cursă, fiecare minut va conta în ordinea clasamentului, iar complexitatea probelor și traseul de 86 de kilometri pe un drum de munte, cu serpentine, le vor sta concurenților în cale spre punctul final de oprire.

Ce echipă va adjudeca imunitatea, dar și prin ce misiuni vor trece până la această miză importantă, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai dur reality show.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

AUDIENTE TV: Romanii au talent, din nou record de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Ediția Românii au talent de vineri i-a fost dedicată lui Andi Moisescu. Juratul și-a petrecut ziua de naștere la filmări, alături de colegii săi, iar aseară telespectatorii au văzut ce surprize și ce cadouri a primit din partea echipei cu această ocazie.

Gigel Frone, fostul concurent Românii au talent, a venit să-i ureze la mulți ani în stilul lui caracteristic și a cântat mai multe melodii pentru Andi, dar și pentru ceilalți jurați și pentru public. A fost o atmosferă extraordinară, iar concurenții au făcut un spectacol memorabil pe scena celui mai tare show de divertisment și au adus energie și emoție.

Cea de-a șasea ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.4 puncte de rating și 44.9% share, de cinci ori mai mult față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 9.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:44, peste 3.7 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Surprizele s-au ținut lanț aseară la Românii au talent. A fost o atmosferă de sărbătoare, iar concurenții au adus emoția, energia și efervescența pe scenă, prin reprezentațiile pe care le-au pregătit special pentru această ocazie. Momentele de canto, arte marțiale, dans, parkour, acrobație, forță, harpă, didgeridoo, pole dance și chitară prezentate vineri s-au completat perfect, au încântat publicul și jurații și au adus foarte multe zâmbete sau lacrimi de emoție.

Clubul sportiv Ronin Dojo, Bane, Nicolae Avram ”Nini”, Christian Spiridon – Tarky, Denis Lupan, Adam Jenei, Duo Costache, Adriana Geamănu, Maria Ene, Brian Petermann, Lucian Răducanu, Ines Ștefănescu și Axel Jehrlander, Adrian Dumitru și Olga Biserova au încântat jurații, i-au impresionat cu aptitudinile lor și cu abilitatea de a face show și au obținut 3 sau 4 DA.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de momente extraordinare!

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending