Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Andra și Cătălin Maruță, Benny Adegbuyi și Giulia Angelescu dau startul distracției la Jocuri de celebritate

Avatar

Published

on

Miercuri, de la 22:30, două super echipe se vor distra pe cinste alături de Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă la Jocuri de celebritate. Cele două canapele din sufrageria lui Bobonete îi vor găzdui pe Andra și Benny Adegbuyi, în echipa lui Paul Ipate și pe Cătălin Măruță și Giulia Angelescu în echipa lui Octavian Strunilă.

 

Energia explozivă, spiritul de competiție și voia bună sunt principalele caracteristici ale ediției de miercuri. Încă de la prima probă, Frăția numelor, atmosfera se va încinge, iar hohotele de râș și glumele bune se vor ține lanț.
Va fi o ediție plină de surprize, care o va face pe Andra să se tăvălească pe jos de râs.

O piesă celebră din Ferma vedetelor va fi cântă de Paul și Benny la voce, iar la acordeon de multi-talentatul Octavian Strunilă. Răsturnări de situație, cântece greu de recunoscut, destinații cu definiții înșelătoare și reacțiile memorabile sunt doar câteve elemente ce garantează distracție maximă la Jocuri de celebritate.

 

Cei doi invitați speciali vor să îi ia banii lui Bobo cu orice preț. Alex, invitatul lui Cătălin Măruță, dorește să investească în mașina lui, Joiana, iar Ciprian, prietenul lui Benny Adegbuyi, își dorește să investească în el pentru a-și dezvolta în continuare cariera de luptător.

Mâine seară, de la 22:30, telespectatorii vor râde cu poftă alături de celebritățile lor preferate.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending