Connect with us

Premieră TV

PRO TV: Andreea Esca și Adrian Hădean sunt primii invitați Pe bune?!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Andreea Esca și Adrian Hădean sunt primii invitați Pe bune?! din acest sezon. Show-ul începe în această seară, de la ora 22:30.

În această seară, de la ora 22:30, în prima ediție Pe bune?! din acest sezon, Andreea Esca și Adrian Hădean sunt puși pe distracție și încearcă să găsească răspunsurile la cele mai inedite întrebări pregătite de Andi Moisescu. Împreună cu cei doi căpitani de echipă, Cosmin Natanticu și Costi Diță, invitații nu vor ezista să spună: Pe bune?! la fiecare întrebare de pe panou.

”Muzeul total”, ”Statistici de pici”, ”Tulai, Doamne!” sau ”Pana corbului” sunt unele dintre domeniile pe care telespectatorii le vor descoperi luni seară pe panoul Pe bune?!, iar ”Care a fost prima meserie a starului american Matthew McConaughey?”, ”În ultimii 20.000 de ani de evoluție a omului, ce organ s-a micșorat cu 10%?” sau ”Care era una dintre extravaganțele lui Picasso?” sunt doar câteva dintre întrebările care le vor da bătăi de cap celor doi invitați. Cum se vor descurca Andreea Esca și Adrian Hădean față-n față cu cele mai neașteptate întrebări, dar și cine va ieși învingător din această luptă, vedem de la ora 22:30, la PRO TV.

Un prezentator genial plus doi căpitani demențiali! Primul întreabă, ceilalți doi, împreună cu invitații lor, răspund, iar publicul câștigă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending