Connect with us

Emisiuni

Pro TV anunta noii producatori ai show-ului Masterchef: Monica Senchiu şi Marius Toader

Published

on

„MasterChef”, cel mai vizionat show culinar, revine în această toamnă cu un nou sezon, plin de surprize, gata să pună pe jar chiar şi cele mai alese gusturi.

MasterChef va beneficia de o nouă echipă de producţie, condusă de Monica Senchiu şi Marius Toader, doi dintre cei mai buni profesionişti din Romȃnia. În plus, un nou juriu de excepţie este pregatit să coacă la foc iute răbdarea concurenţilor şi să le pună la grea încercare talentul, priceperea şi pasiunea pentru bucătărie, dar şi să îi ajute să îşi descopere cele mai nebănuite aptitudini, pentru a lupta in cursa pentru titlul de MasterChef.

Formatul MasterChef a reîntărit poziţia de lider a PRO TV prin audienţe record, devansând puternic alte show-uri culinare. Cel mai in vogă show culinar, MasterChef a avut performanţe în creştere de la un sezon la altul, sezonul 4 atingând o audientă medie pe sezon cu 188% mai mare decȃt cea inregistrată de competiţie cu un format similar.

Cei care vor asigura cele mai înalte standarde ale profesionalismului, calităţii si creativitaţii in noul sezon MasterChef din aceasta toamna sunt doi dintre cei mai buni producători de pe piaţa din Romȃnia, Monica Senchiu şi Marius Toader, ei fiind responsabili de imaginea proaspătă a noii ediţii. Cei doi sunt cofondatorii Media Factory, prima companie independentă de producţie TV din Romȃnia, care a produs 25 show-uri originale bazate pe formate sau concepte originale create de Marius Toader. Mai mult, Media Factory a creat şi a exportat formate TV în peste 20 de ţări de pe 5 continente şi a realizat anterior mai multe documentare si productii pentru PRO TV.

Experienţa MasterChef va fi completată de un nou juriu, ce răspunde în întregime dorinţelor telespectatorilor: trei exemple de talent, măiestrie şi eleganţă culinară. Cei trei noi juraţi, care vor fi dezvăluiţi în curȃnd, sunt adevărate poveşti de succes. Pro TV va aduce înaintea concurenţilor un juriu de excepţie, profesionişti cu o experienţă îndelungată în gastronomie, care să-i ajute să-şi descopere talentul culinar şi să-şi găsească inspiraţia.

Începȃnd cu această lună, Pro TV a dat startul preselecţiilor pentru a cincea ediţie. Emisiunea MasterChef invită pasionaţii de gătit să se înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro. Caravana a ajuns deja pe 7 iunie la Cluj-Napoca, pe 14 iunie în Iaşi şi pe 21 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie la Bucureşti, cu preselecţiile de pe 5 şi 6 iulie.Sigla MasterChef

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending