Connect with us

ALL MEDIA

6 Martie. Revista Presei Media – Pro TV ar putea fi cumparat de Gazprom. Claudiu Saftoiu a mărit salariile în TVR, în ultima zi de mandat

Redactia Radar de Media

Published

on

Radar de Media va prezinta cele mai importante stiri intr-o revista a presei media ( RPM)

 

Pro TV ar putea ajunge pe mana rusilor. Gazprom interesata sa cumpere operatiunile CME din Romania si Bulgaria

Când a anunţat rezultatele financiare pe tot anul trecut şi un nou acord de împrumut cu Time Warner, compania Central European Media Enterprises (CME), care deţine liderul pieţei locale de media, Pro TV, a confirmat parţial unele informaţii vehiculate în iarna, referitoare la vânzarea unor active din România.

Oficial, raportările depuse pe 28 februarie de CME la Comisia de supraveghere a pieţei financiare din SUA, SEC, menţionează că active ce ar putea fi vândute operaţiunile de radio şi cinema, desfăşurate în special în România

 

 

Drepturile TV pentru Liga I merg la o firma la care actionar este Arpad Paszkany

Rusoaica Olga Zakimova este administratorul firmei Sky Broadcast Limited, care a cumpărat pe cinci ani drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I românească. Acţionar la firma Sky Broadcast este o altă firmă, care a făcut afaceri cu patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany.

arpad_paszkany

Liga Profesionistă de Fotbal, condusă de Gino Iorgulescu, a vândut drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I pe următorii cinci ani

 

 

Meciul amical Romania – Argentina, lider de audienta pe toate segmentele de public

Peste 4.5 milioane de romani au urmarit meciul de lux dintre Romania si Argentina. Partida transmisa de Pro TV a fost lider de audienta, atat in mediul national cat si urban.

romania-argentina0-0

Astfel in mediul national pe intervalul meciului Romania – Argentina, Pro TV a ocupat primul loc, inregistrand un rating de 24.8% si o cota de piata de 43.6%.

 

 

CNA a adoptat o recomandare, cu privire la modul in care sunt prezentate stirile din domeniul medical sau al accidentelor

In cadrul sedintei de joi, Consiliul National al Audiovizualului (CNA), a adoptat o recomandare cu privire la modul de prezentare a subiectelor din domeniul medical si al accidentelor.

sedinta-cna

Membrii consiliului au votat in unanimitate aceasta recomandare, astfel prezentatorii emisiunilor de stiri vor trebui sa evite implicarea lor emotionala si sa prezinte in mod neutru, obiectiv si echilibrat subiectele, fara tenta senzationalista, mai ales in cazul subiectelor din domeniul medical sau al accidentelor.

 

 

Monica Ghiurco face un apel catre presa: “Dacă veţi trece sub tăcere cenzura care mi s-a întâmplat mie, mâine vi se va întâmpla vouă”

Producătorul şi realizatorul emisiunii “Moştenirea clandestină”(TVR1), Monica Ghiurco, face, pe pagina de facebook, un “apel la colegii de presă” în legătură cu “cenzura” care ar fi fost impusă de actualul director al TVR, Stelian Tănase, în ce priveşte emisiunea-documentar cu pricina, scoasă, aşa cum se ştie, din emisie. Nimic însă despre caseta-martor a emisiunii, care a “disparut”.

monica-ghiurco2_83903400

Radar de Media va prezinta mesajul postat de jurnalista:

 

 

Stelian Tănase: Claudiu Saftoiu a mărit salariile în TVR, în ultima zi de mandat

Stelian Tănase, directorul general interimar al SRTv, a declarat că fostul preşedinte-director general al TVR, Claudiu Săftoiu, a mărit salariile unor angajaţi în ultima sa zi de mandat

claudiu saftoiu

însă Săftoiu spune că măririle au fost făcute la propunerea şefilor unor structuri din instituţie

 

 

O jurnalista de la televiziunea ”Russia Today America”, si-a dat demisia in semn de protest fata de politica Moscovei in Ucraina

Moderatoarea tv Liz Wahl a demisionat in direct de la postul ”Russia Today America”, finantat de Vladimir Putin, pentru a protesta fata de politica Rusiei in Ucraina.

Liz_Wahl_on_RT_America

Jurnalista a explicat de ce a recurs la un asemenea gest. Moderatoarea tv a declarat după ce şi-a dat demisia că nu este de acord cu alegerile pe care Putin le face şi nu poate fi sub comanda lui şi a celor care îi încurajează acţiunile.

 

 

Stelian Tanase: Am cerut ştergerea datoriilor pe care le are TVR la bugetul de stat

Stelian Tanase, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a declarat, miercuri, că a cerut la cele mai înalte niveluri “amnistia fiscală”

stelian-tanase-propunere-pnl-tvr

în condiţiile în care TVR are datorii la bugetul de stat de 543,7 milioane de lei (122 de milioane de euro).

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending