Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Astăzi încep knockout-urile la Vocea României!

Published

on

Emoțiile iau proporții astăzi la Vocea României și fiecare decizie a antrenorilor atârnă greu pentru vocile rămase în concurs. În această seară, de la ora 20:30, va fi o explozie de energie și entuziasm în prima rundă de knockout-uri. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu vor trimite la duel câte trei concurenți, fiecare va interpreta câte o melodie, iar unul singur merge mai departe.

Concurenții vor oferi pe scenă interpretări de neuitat care vor încânta antrenorii și îi vor pune în dificultate în momentul alegerilor. Antrenorii aleg în această seară primele voci care vor urca pe scenă pentru a lupta pentru un loc în etapa Confruntărilor. Alegerile sunt tot mai dificile, iar din 61 de concurenți ajunși în această etapă, doar 24 vor merge mai departe: ”Este cea mai neplăcută etapă. Trebuie să dau afară atâția oameni dintr-o echipă care-mi place atât de mult!”, va spune Smiley după ce va asculta primul lui trio!

Înainte de primele eliminări, Tudor Chirilă va afirma:”Nu aleg o interpretare, aleg ceea ce mă inspiră!”, iar Brenciu îi va surprinde pe colegii lui și-l va convinge pe Tudor să-i facă o declarație surprinzătoare: ”E foarte tare că Horia e imprevizibil”. Cum vor arăta strategiile antrenorilor și ce îi va mâna în luarea deciziilor, aflăm în această seară de la 20:30!

Tot în această seară vom descoperi ce melodie va declanșa o adevărată dezbatere între antrenori pe tema relațiilor și a despărțirilor și o va face pe Irina să afirme că: ”Așa suferă femeia… mai și blesteamă”.

Prima ediție a knockout-urilor va aduce și primul ”furt” – unul dintre antrenorii va decide să salveze unul dintre concurenții eliminați și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă. Cine vor fi primii concurenți care-și vor asigura un loc în următoarea etapă a competiției, aflăm în această seară de la 20:30 la Vocea României!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending