PRO TV: Cătălin Neamțu și Tania Popa se luptă în marea finală Ferma vedetelor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

PRO TV: Cătălin Neamțu și Tania Popa se luptă în marea finală Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară de la ora 21:30, Ferma vedetelor își invită toți concurenții pentru ultima oară în arena duelului a fi martorii marei finale dintre Cătălin Neamțu și Tania Popa!

După ce ieri seară Cosmin Natanticu, Grațiela Duban, Daniel Iordăchioaie, Tania Popa și Vladimir Drăghia s-au luptat pentru un loc în finală, cea care a reușit să câștige semifinala și să meargă mai departe către marele premiu, a fost Tania Popa.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 6.5 puncte de rating și 20.0% share. Aproximativ 1 milion de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar în minutul de aur, de la 21:25, peste 1.1 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți.

Se anunță o finală de zile mari, între un bărbat și o femeie, cu probe grele, care le vor solicita foarte mult concentrare, îndemânarea, forța, dar va pune la încercare și norocul! „Nu îmi e teamă de nimic, nu mi-a fost teamă până acum, n-am nicio teamă!”, a declarat Cătălin Neamțu despre primul și ultimul lui duel din fermă. „Sper din tot sufletul să pornim la acel duel cum am pornit cu Daniel! Să nu fim încrâncenați, dar să dăm tot ce putem în ring! Eu asa o să fac!”, a mărturisit Tania.

 

Toți prietenii fermei vor fi diseară prezenți în arenă! Florin Busuioc, Mihaela Tatu, alias doamna Mărioara negustoreasa, nea Pavel și toți cei din sat care i-au vizitat sau i-au învățat meșteșuguri din străbuni îi vor susține pe cei doi finaliști din gradene.

În ce probe se vor confrunta ce doi, cât de multă presiune va fi în arenă, ce suprize le-a pregătit Nea Rață, dar și cine se va dovedi cel mai puternic, rămâne de văzut în această seară, de la 21:30, în marea finală Ferma vedetelor, la PRO TV.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending