Pro TV - cel mai fascinant brand romanesc - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Pro TV – cel mai fascinant brand romanesc

Published

on

„Pro TV – cel mai fascinant brand romanesc” – ne informeaza Mediafax. Se situeaza pe locul al treilea in topul celor mai fascinante 50 de marci, langa nume precum ale gigantilor Facebook, Youtube sau Yahoo.

Pro Tv este un adevarat fenomen. Prin sloganul „Gandeste Liber” si prin emisiunile pe care le realizeaza, profesionistii PRO TV reusesc sa prezinte realitatile zilei dea zi intr-un mod cu totul si cu totul aparte. Desi presa este a patra putere in stat, Pro TV este si paznicul cel bun al societatii.

Pro TV s-a nascut de Ziua Nationala a Romaniei. Este rosul muncii unor oameni devotati. Anul acesta se implinesc 16 ani de Pro TV.

De-a lungul timpului, Pro Tv a avut emisiuni de talie internationala (emisiuni-concurs, filme si seriale in premiera, transmisiuni de la marile evenimente de pe mapamond). Pro Tv este un adevarat fenomen. Pro TV egal Romania!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending