Connect with us

ALL MEDIA

Pro TV a decis sa iasa din lista canalelor must-carry

Redactia Radar de Media

Published

on

Din cauza deciziei Pro Tv de a iesi din lista must-carry, clientii NextGen vor plati de luna viitoare mai mult pentru abonamentul de televiziune.

Inca din 23 iulie 2013 Pro TV a instiintat CNA ca iese din grila de programe must-carry. Acest lucru inseamna ca pentru a retransmite canalul, socetatile de cablu trebuie sa ceara acordul Pro TV si trebuie sa plateasca o taxa. Astfel clientii NextGen vor plati 2 lei pentru serviciul de televiziune

Pro TV si-a motivat decizia de a iesi din lista de must-carry prin faptul ca trece printr-un proces de modificare a strategiei:

Decizia noastră este motivată de faptul că Pro TV se află într-un proces de modificare a strategiei de distribuție în vederea trecerii la transmisia digital terestră și implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel național după un concept care ne va ajuta să minimalizăm impactul digitalizării asupra business-ului. Schimbările de distribuție nu vor afecta în niciun fel conținut”, se arăta în justificarea postului de televiziune.

In 2012 veniturile companiei CME (Central European Media Enterprises), care opereaza canalele Pro TV in Romania s-au ridicat la 134 milioane de dolari.

Compania care este lider pe piata serviciilor de televiziune si internet din Romania si anume RCS&RDS  nu va majora preturile abonamentelor, informeaza Capital.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending