Connect with us

AUDIENȚE TV

Audienţe TV: Câţi oameni au vizionat aseară MasterChef? Ce televiziune s-a situat pe locul 2?

Published

on

Din ce în ce mai mulți români se uită la cooking show-ul acestei toamne, iar începând din această săptămână, telespectatorii pot savura porție dublă de MasterChef!

Ediția de luni a situat din nou PRO TV în topul preferințelor telespectatorilor, fiind lider de audiență pe toate categoriile de public, în întreg intervalul de difuzare, 20:31 – 22:22.

MasterChef a adunat în fața televizoarelor peste 2 milioane de telespectatori din toată țara în minutul de maximă audiență de la 21:11, de 4 ori mai mulți decât cei care au ales Antena 1 în același minut, 517 mii de telespectatori.

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat cu o audiență medie de 10,2 puncte de rating și 23,2 % cotă de piață, urmat fiind de Antena 1 cu 6,9 puncte de rating și 15,5 procente din cota de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării emisiunii o audiență medie de 8,1 puncte de rating și 16,1 % cotă de piață, al doilea post clasat fiind Kanal D ce înregistra 7,0 puncte de rating și 13,9 % cotă de piață.

Poziția de lider se păstrează și la nivel național, unde MasterChef a înregistrat o audiență medie de 8,1 puncte de rating și 16,1 % cotă de piață, urmată tot de Kanal D cu 6,6 puncte de rating și 13,2 % cotă de piață.

O noua ediție MasterChef, condimentată cu multă emoție, creativitate, determinare și, pe alocuri, cu momente amuzante

Primul concurent al serii, Tudor Ionuț Marcu s-a înscris la audițiile MasterChef convins că știe să gătească, chiar dacă tatăl lui nu i-a acordat aceelași gir. Acesta a gătit tort Mona Lisa cu cremă de zmeură și sos de căpșuni, susținând că este cel mai complicat desert pe care l-a realizat vreodată. Dar pentru că nu s-a încadrat în timpul alocat preparării lui, Chef FOA l-a suspus unui test de probă fizică – genoflexiuni, primind la schimb secunde pentru finzalizarea desertului. Se pare că tot efortul nu a fost în zadar, întrucât Tudor a plecat acasă cu un șorț.

Alina Laufer a mărturisit că bucătăria este o pasiune veche, ea gătind din copilărie. Îi place să se documenteze și să studieze rețetele înainte de a le pregăti. La preselecții, frumoasa concurentă a gătit shaorma israeliană, iar modul de prezentare al preparatului și gustul special au calificat-o în competiție.

Ioana Popescu, o cunoscută prezență mondenă, a venit la MasterChef să demonstreze că știe să gătească, dar se pare ca acest lucru nu i-a ieșit prea bine. Preparatul său, vinete umplute cu mix de carne tocată nu a fost pe placul niciunui jurat și ca urmare aceasta va trebui să își amâne menționarea unei astfel de realizări în CV.

MasterChef demonstrează încă o dată că este locul în care toți pasionații de gătit își dau întâlnire. Vivien Brandt, studentă la Paris, consideră ca este momentul să se afirme prin talentul său culinar. Dacă marii bucătari au fost mereu bărbați, acum Vivien vrea să demonstreze că poate să schimbe lucrurile în favoarea femeilor, ea însăși devenind un exemplu. Șortul l-a primit cu două răspunsuri pozitive, după ce chefii au gustat din supa cremă de mazăre pregătită de ea.

Pe drumul din culise și până în fața juriului, Anca Elena Socoliuc și-a pierdut pantoful, dar nu și încrederea că va fi pe placul juraților. De profesie ospătar, Anca și-a propus să facă un salt rapid într-o bucătăria profesională și pentru început a ales bucătăria MasterChef. Meseria de bucătar i se pare cea mai frumoasă din lume și pentru că a trecut de preselecții, va avea ocazia să pășească în tainele ei.

În ediția de aseară, Chef Patrizia Paglieri și-a folosit primul green card pentru Alexandra Moza. Profesoară și pasioanată de food fotography, tânăra a venit la MasterChef după ce în trecut s-a confruntat cu un episod depresiv major, ca urmare a consumului de droguri. Emoționată la întâlnirea cu cei trei chefi, Alexandra a gătit file de ton în crustă de mac pe pat de risotto cu blue cheese, preparat care a convins-o pe Chef Patrizia să-i acorde o șansă în competiție.

Ștefan Bodorin se aștepta ca pulpa de pui pe pat de sfeclă si baby spanac cu care s-a prezentat să fie o noutate. Nu de aceeași părere au fost și jurații, din partea cărora a primit un refuz silențios.

Un concurent de categorie grea, Nicolae Surugiu s-a gândit că preparatul său va face Knock-Out juriul. Pasionat de box, a venit cu mănușile la el, mărturisind că ele îi poartă noroc. De această dată superstiția i-a fost spulberată, după ce cotletul de vițel cu sos de ciuperci nu a fost pe placul chefilor.

La prima ediție din această săptămână s-au prezentat și o serie de cupluri frate-soră, mamă-fiică, soț-soție. Frații Adelina și Sorin Nidelea mărturisesc că nu se înțeleg bine în bucătărie, dar de această dată au făcut front comun și fiecare a reușit să obțină câte un șorț. Maria Gligor și Andreea Paraschiv, mamă și fiică, au venit cu cele mai bune preparate ale lor, sperând să impresioneze. Între cele două, Andreea a gătit mai bine, fiind cea care merge mai departe în competiție.

Seria cuplurilor a continuat cu soții Linda Gusberti Momeu și Carbini Giovanni, mutați în România din Italia în urmă cu aproape un an. Chef Adrian Hădean i-a invitat să guste unul din preparatul celuilalt, iar în timp ce Linda i-a acordat nota 10 preparatului gătit de soțul ei, acesta din urmă a notat-o doar cu nota 7 – 8. Cu toate acestea decizia juriului a fost cea finală și ea a fost una pozitivă pentru amândoi.

La finalul serii Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA și Chef Adrian Hădean au oferit 14 șorțuri celor mai talentanți concurenți, care vor trebui să nu-i dezamagească.

În ediția de astăzi, cei trei jurați continuă cea mai bună rețetă de a schimba viața unor oameni pasionați de gătit și oferă ultimele sorțuri ce asigură un loc în bucătăria MasterChef.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending