Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Duminica aceasta, în Apropo TV, aflăm cum se distrează ”tocilarii” din generația millennials!

Published

on

Reclame

Duminică, de la 13:05, în Apropo TV, rubrica România care este încheie seria Fake News, Old News în forță, iar Andi Moisescu, Lucian Mândruță, Costel și Bogdan Naumovici vor discuta despre „gradul de rudenie” dintre Dacian Cioloș și „Sith maestrul intergalactic” George Soroș și despre presupusul război geofizic pe care rușii l-au declanșat împotriva României.

 

Weekend-ul trecut, echipa emisiunii a dat o fugă până la Comic Con, ca să înțeleagă mai bine cum se distrează ”tocilarii” din generația millennials. Toate informațiile le aflăm duminica aceasta, în rubrica Joyride.

Să te filmezi gătind nu e atât de simplu cum poate cred toți, din acest motiv Andi Moisescu a apelat la profesioniști. De la Jamie Oliver sau Jamila Cuisine și până la Farfuria Veselă, Andi va încerca să descoasă misterele unui important trend culinar, împreună cu Adi Hădean și Geanina Staicu Avram (jamilacuisine.ro), în Bucătarium.

 

În cadrul rubricii Next Gen, Andi Moisescu vorbește puțin despre trecut și mai mult despre viitor, cu veteranii de la trupa Firma, iar în Pubfather, Alina Gavrilă și Răzvan Exarhu, juratul MasterChef, analizează câteva spoturi publicitare realizate pentru un cunoscut brand de mobilă și decorațiuni.

Duminica, de la ora 13:05, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending