PRO TV: Echipa Visuri la cheie ajunge maine seara la ultima familie din acest sezon! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

PRO TV: Echipa Visuri la cheie ajunge maine seara la ultima familie din acest sezon!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Miercuri, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge la ultima familie din sezonul 5, Miron, în localitatea Tărtășești, județul Dâmbovița. Andreea este o fetiță pe care au crescut-o bunicii de când era bebeluș. În urmă cu câțiva ani, bunicul a decedat, iar fata a rămas împreună cu bunica ei, Maria. Mama Andreei  a rămas însărcinată când era foarte tânără, însă tatăl fetei nu a dorit-o și nu și-a asumat nicio responsabilitate.

Bunica a fost cea care și-a încurajat fata ca, în ciuda situației în care se află, să păstreze copilul, pentru că o va ajuta să-l crească. După ce micuța a venit pe lume, bunica a avut grijă de ea. Mama ei și-a întemeiat o familie, iar în prezent mai are un copil. Din păcate, aceasta nu are posibilități să le ajute pe Andreea și pe bunica Maria, confruntându-se ea însăși cu numeroase probleme familiale și materiale. Fata însă ține legătura cu ea, se vizitează și își cunoaște fratele vitreg.

Bunica și-a asumat rolul de mamă pentru fetiță încă de la început și, deși se confruntă cu numeroase greutăți, spune că Andreea este totul pentru ea și face orice ca să o susțină și să-i ofere cele necesare. Chiar dacă se descurcă foarte greu, fata participă la olimpiade și la concursuri, unde obține rezultate foarte bune. În primăvară, bunica și-a rupt o mână, accident în urma căruia nici acum nu și-a revenit complet. Pentru că nu-și mai poate folosi foarte bine mâna, aceasta se bazează din ce în ce mai mult pe ajutorul nepoatei sale. Deși nu se plâng, dorința lor cea mai mare este să aibă o casă frumoasă, în care să poată duce o viață mai bună.

Mâine seară, Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Ciprian Vlaicu le vor transforma visul în realitate Mariei și Andreei și le vor aduce totodată foarte multă bucurie în noua lor locuință.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending