Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Familia Pârâianu a plecat acasă cu 33.000 de lei câștigați în emisiunea Ce spun românii

Published

on

Reclame

Încă o familie a câștigat marele premiu în emisiunea Ce spun românii. Astăzi, membrii familiei Pârâianu din București au plecat acasă cu 33.000 de lei, după ce timp de cinci ediții au reușit să ghicească cele mai populare răspunsuri la întrebările lui Cabral.

 

Mihai, căpitanul echipei, Diana, Adriana, Viorica și Diana și-au pus imaginația la contribuție încercând să descopere ce au răspuns 100 de români la întrebări precum: Ce sunet scoți când vrei să imiți o pasăre?, Ce nume alegi pentru fiica ta dacă vrei să o cheme ca pe o regină? sau În ce ocupație riști să îți uzi hainele?

 

Ce nu poți cumpăra cu bani? a fost întrebare care a deschis ediția de astăzi, iar reprezentanții familiei Pârâianu au fost creativi și s-au bucurat pentru fiecare punct câștigat. Începând de joia trecută până astăzi, patru echipe au încercat să îi îndepărteze de marea finală, însă bucureștenii au dat dovadă de spirit de echipă, tact și perspicacitate. Azi, aceștia s-au duelat cu familia Radu, iar după o oră de joc și 360 de puncte adunate, cecul de 20.000 de lei a intrat în contul lor. Pe lângă marele premiu, au reușit să strângă și peste 13.000 de lei în cele patru ediții pe care și le-au adjudecat.

 

Azi, de la ora 18:00, alte două familii vor intra în joc și cu umor vor încerca să afle Ce spun românii.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending