Connect with us

AUDIENȚE TV

PRO TV | Finala Masterchef, lider de audienta (vezi cifre)

Published

on

Finala emisiunii „MasterChef” a fost urmarita de aproape 3 milioane de romani in minutul de maxima audienta de la 22.17, in timp ce in minutul de aur inregistrat la 22.39 pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTv inregistra o audienta maxima de 20,4 puncte de rating si o cota de piata uluitoare de 44,6%.

Emisiunea difuzata de ProTv intre 20.30 – 22.45a fost lider absolut de audienta la nivelul tuturor categiilor de public, situandu-se pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor. Asa se face ca la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, finala MasterChef a a avut o audienta medie de 14,0 puncte de rating si o cota de piata de 33,0 procente, in timp ce Antena 1 s-a clasat a treia pe podum, dupa Kanal D, cu 4,7 puncte de rating si 11,1% cota de piata.

ProTv a fost lider si la nivelul intregului public din mediul urban, dominand clasamentul cu 11,0 puncte de rating si 22,5% cota de piata, fiind urmat de Kanal D cu 6,2 puncte de rating si 12,5% cota de piata si abia pe locul al treilea de Antena 1 cu 4,7 puncte de rating si 9,6% cota de piata.

MasterChef s-a situat tot pe primul loc si la nivelul intregului public din Romania cu o audienta medie de 10,1 puncte de rating si 20,7% cota de piata, in timp ce Antena 1 nu a mai prins podiumul situandu-se abia pe locul al patrulea dupa Kanal D si postul Acasa cu 4,4 puncte de rating si 9,0% cota de piata.

Marti seara Pro Tv a difuzat marea finala a celui de-al doilea sezon “MasterChef” care i-a adus Aidei Parascan bucuria nemarginita de fi declarata castigatoare. Cu multa emotie si nerabdare, cu nervii intinsi la maximum, dar si cu speranta in suflet ca pentru fiecare mai exista o sansa, finalistii celui de-al doilea sezon au dat tot ce au avut mai bun si si-au pus sufletele in farfurie in fata celor trei jurati.

Laudati de chefi pentru performanta si realizarile lor din aceasta etapa a show-ului, primii trei clasati pe podiumul “MasterChef” au fost Aida Parascan, care a castigat marele titlu si premiul de 50.000 de euro, Alexandru Hora, ocupantul celui de-al doilea loc, si Mihai Toader, cel care s-a clasat al treilea.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending