marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniPRO TV a gasit NOUL JURIU pentru show-ul MASTERCHEF. Vezi cine sunt...

  PRO TV a gasit NOUL JURIU pentru show-ul MASTERCHEF. Vezi cine sunt acestia!!!

  Cel mai asteptat moment din media a fost dezvăluit! MASTERCHEF are jurați!

  „MasterChef”, cel mai puternic show culinar din România, revine în toamnă cu un nou sezon, ce se bucură de prezenţa unui juriu spectaculos.

  Cei trei bucătari care vor decide cine sunt cei mai buni concurenţi ai noii ediţii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă. Ajuns la a cincea ediţie, „MasterChef” este singurul show culinar confirmat de telespectatori prin audienţe impresionante. 

  Fanii “Masterchef” vor avea parte de un show incintant şi imprevizibil, alături de un nou juriu. Talentul gastronomic desăvȃrşit, măiestria şi eleganţa culinară sunt atributele celor trei juraţi. Noul juriu răspunde dorinţelor telespectatorilor, aducȃnd pe micul ecran trei exemple de poveşti de succes, unde talentul şi ambiţia au condus la cariere impresionante în arta culinară.

  Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce deţine mai multe restaurante în Bucureşti şi Constanţa, Adrian Hădean este un cunoscut bucătar, realizator de emisiuni şi autor de cărţi culinare, iar Florin Scripcă a fost, de asemenea, gazda unei emisiuni TV şi este chef în cadrul unor restaurante de renume din Bucureşti.


  Patrizia Paglieri, de origine italiană, din San Remo, este supranumită şi Liza Minnelli, datorită asemănării cu faimoasa divă. Cu o personalitate carismatică şi plină de viaţă, Patrizia este însă dură în bucătărie, ridicȃnd foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns în Romȃnia în anul 1999, împreună cu părinţii, cȃnd au fondat primul restaurant de familie în Buftea. Acum, declară că în Romȃnia se simte acasă, iar în Italia călătoreşte doar o dată pe an.

  Adrian Hădean lucrează de peste 15 ani în arta culinară şi a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale şi naţionale.

  În 2003 publică prima sa carte gastronomică, „Sare şi piper”, iar din 2004 începe mai multe stagii de pregătire profesională în bucătării din Europa (Spania, Franţa, Germania) și din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). În 2011, a propus şi implementat programul de responsabilitate socială “Farfurii curate”, care promovează alimentația sănătoasă în grădinițele din Cluj-Napoca.

  Florin Scripcă face parte din celebra echipa Flavours şi, în prezent, coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center.

  Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” şi în Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, şi în Franţa, la „Cantine du Faubourg” din Paris.

  PRO TV va aduce în faţa noilor concurenţi un juriu bine pregătit, cu o experienţă bogată în gastronomie, care să-i ajute să-şi descopere talentul culinar şi să găsească inspiraţia. Noii juraţi garantează multe surprize telespectatorilor, fiind mereu impredictibili şi lansȃnd provocări nebănuite. Noul trio este format din trei caractere puternice, dar foarte diferite, care vor da savoare show-ului.

  Ediţiile “MasterChef” de pȃnă acum au reîntărit poziţia de lider a PRO TV prin audienţe record.

  “MasterChef” a devansat puternic show-uri culinare, cu un rating cu 184% mai mare decȃt formatul similar de emisiune situat pe locul 2. Cu o imagine proaspătă şi un format realizat la cele mai înalte standarde de calitate, “MasterChef” se bucură de un nou juriu şi o nouă echipă de producţie, coordonată de Monica Senchiu şi Marius Toader.
  În iunie, PRO TV a dat statul preselecţiilor pentru a cincea ediţie “MasterChef”, iar caravana a trecut prin Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Ultima şansă de a se înscrie în concurs pentru cei pasionaţi de gătit este preselecţia din capitală, de pe 5 şi 6 iulie.

  Sigla MasterChefmasterchef ed 5_23masterchef pro tv probe eliminatorii3masterchef-proba-celebritatiiFoto Credit: PRO TV

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente