Connect with us

Premieră TV

PRO TV: George Buhnici revine la iLikeIT cu sezonul numărul 7!

Avatar

Published

on

PREMIERĂ: Sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, iLikeIT pornește la drum cu sezonul 7, dar și cu o nouă rubrică! Pe lângă reportajele de la târgurile de tehnologie și demonstrațiile din studio cu cele mai noi gadget-uri, echipa iLikeIT a pregătit o nouă rubrică în care vor fi prezentate jocurile săptămânii.

 

Ce vedem in noul sezon?

Sezonul 7 debutează în forță cu olimpicul acestei toamne: noul iPhone 7! Funcționalitățile celui mai nou smartphone al celor de la Apple sunt testate de George Buhnici și Marian Andrei. În aceeași ediție, telespectatorii fac cunoștință cu noile smartphone-uri HTC Desire 10, Huawei Nova și MotoG4.

 

Mai mult, echipa iLikeIT aduce telespectatorilor noutățile de la IFA Berlin: roboții care prepară singuri cafeaua, frigiderele cu sistem de operare, mașinile de spălat inteligente, dar și fiarele de călcat cu bluetooth.
Noutățile săptămânii aduc informații proaspete despre Karma, drona anunțată săptămâna aceasta de GoPro, dar și despre alegerea Google de a continua pe calea începută cu Nexus sub un nou brand: Pixel.

 

Foto CrediT: PRO TV

 

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending