Connect with us

Premieră TV

PRO TV: George Buhnici revine la iLikeIT cu sezonul numărul 7!

Published

on

PREMIERĂ: Sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, iLikeIT pornește la drum cu sezonul 7, dar și cu o nouă rubrică! Pe lângă reportajele de la târgurile de tehnologie și demonstrațiile din studio cu cele mai noi gadget-uri, echipa iLikeIT a pregătit o nouă rubrică în care vor fi prezentate jocurile săptămânii.

 

Ce vedem in noul sezon?

Sezonul 7 debutează în forță cu olimpicul acestei toamne: noul iPhone 7! Funcționalitățile celui mai nou smartphone al celor de la Apple sunt testate de George Buhnici și Marian Andrei. În aceeași ediție, telespectatorii fac cunoștință cu noile smartphone-uri HTC Desire 10, Huawei Nova și MotoG4.

 

Mai mult, echipa iLikeIT aduce telespectatorilor noutățile de la IFA Berlin: roboții care prepară singuri cafeaua, frigiderele cu sistem de operare, mașinile de spălat inteligente, dar și fiarele de călcat cu bluetooth.
Noutățile săptămânii aduc informații proaspete despre Karma, drona anunțată săptămâna aceasta de GoPro, dar și despre alegerea Google de a continua pe calea începută cu Nexus sub un nou brand: Pixel.

 

Foto CrediT: PRO TV

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending