Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre dansează împreună cu cele patru perechi rămase în competiție luni, la Uite cine dansează!

Published

on

Reclame

Patru perechi de dansatori, două probe inedite, coregrafii pline de strălucire, energie și foarte multă distracție! Acestea sunt ingredientele semifinalei show-ului Uite cine dansează!.

Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Marius Manole și Olesea Nespeac și Sandu Lungu și Raluca Netca vor dansa luni tango, vals, passo doble și jazz,, sub atenta îndrumare a juraților, care vor deveni regizori pentru prima probă a serii. Fiecare jurat va dansa alături de echipa sa, cu care a lucrat și lucrează în aceste zile, și va juriza celelalte trei dansuri, în care nu este implicat.

 

A doua probă a semifinalei Uite cine dansează! va aduce foarte mult umor și coregrafii spectaculoase. Fiecare cuplu va parodia diferite personaje și va realiza câte un dans amuzant. Aceștia vor deveni supereroi atipici, vor parodia videoclipuri celebre de la Sia sau Spice girls și vor deveni lebede în Lacul lebedelor.

La finalul serii, ultima pereche clasată în urma notelor juraților și voturilor telespectatorilor va părăsi competiția, iar trei echipe vor merge în marea finală.

 

Semifinala Uite cine dansează! le va aduce telespectatorilor luni, 1 mai, de la 20:30, momente incendiare, mult umor, culoare, dansuri incredibile și un spectacol extraordinar.

Foto Credit: PRO TV

 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending