Connect with us

Reality Show

PRO TV: Gospodarii sunt pregătiți să le primească pe fete în casele lor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Diseară, de la 21:30, continuă aventura Gospodar fără pereche! Fetele au ajuns acasă la gospodari și vom vedea cum le priește viața la țară și dacă se vor descurca. Cine va reuși să facă primii pași spre o cucerire sigură, aflăm, diseară, într-un nou episod. 

Dacă pentru Vasile a fost mai ușor, pentru că a ajuns acasă doar cu Filotheea, ceilalți gospodari trăiesc adevărate drame. Încă din primele minute fetele au găsit motive de ceartă și… au apărut instant primele gelozii și răutăți: „Ea este diva dintre noi, se poartă ca o divă”, „Mi se pare că este fițoasă”, Clar sunt fițe și figuri”, „Sunt geloasă!”, vor fi replicile domișoarelor care vor să aibă atenția gospodarilor doar pentru ele.

 

Răsturnări de situație în gospodăria lui Andrei!

 

Diana, Luciana și Alexandra, fetele pe care Andrei le-a ales să meargă cu el acasă, vor avea parte de o mare surpriză în Craiova. Andrei va da o petrecere de ziua lui, așa că fetele s-au conformat, s-au îmbrăcat de cabaret și au pornit să-i fure inima gospodarului. Dansuri sexy și săruturi – așa va începe seara în Craiova.

Distracția fetelor nu va dura însă prea mult. Geanina Ilieș apare la petrecere cu… un cadou: Alexandra. O nouă concurentă care este hotărâtă să-l cucerească pe Andrei. Cum vor reacționa fetele, dar și cu ce arme vrea Alexandra să lupte în competiție, vedem diseară, de la 21:30, la Gospodar fără pereche.

 

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea rurală!

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending