PRO TV in prapastie?! Smiley si Bartos pe picior de plecare la Antena 1. Vezi ce vedete ii vor urma! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

PRO TV in prapastie?! Smiley si Bartos pe picior de plecare la Antena 1. Vezi ce vedete ii vor urma!

Published

on

Asa cum Radar de Media a anuntat astazi, fostul producator general din Pro TV, Mona Segall s-a transferat in mod oficial la Antena 1. Aceasta nu va veni singura ci alaturi de intreaga sa echipa care a transformat postul din Pache Protopopescu intr-un maestru al audientelor.

Mona Segall se pare ca a negociat cu sefii Antenelor si venirea altor vedete importante din Pro TV. Smiley, Pavel Bartoș și Loredana sunt doar trei dintre cei pe care, din toamnă, îi veți vedea pe Antena 1, si nu la postul la care s-au consacrat. Mona Segall a negociat cu Antena 1 atât pentru echipa sa de producție, cât și pentru vedetele postului din Pache Protopopescu.

loredanamamaiaimn

Deocamdată, se discută și pentru alte vedete, cum ar fi Mihai Petre, dar acesta are și o contra-ofertă de la PRO TV pentru a avea propria emisiune de dans, așa că e posibil ca acesta să rămână. La fel și Cătălin Măruță, care nu a fost luat în calcul pentru migrarea către Antena 1.

Mihai Petre

Mona Segall va pregateste sa revolutioneze din vara divertismentul postului din Baneasa, care va prelua și pregătirea actualelor formate de succes de la Antena 1, cum ar fi X-Factor.

mona-segall pro tv

Loredana ofertata de Antena 1! Vezi ce salariu imens i-a fost propus!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending