Connect with us

ALL MEDIA

PRO TV: Jurnalista Cristina Stănciulescu va ocupa noua funcţie din departamentul de comunicare – Celebrities PR Manager

Avatar

Published

on

Începând cu săptămâna aceasta, Cristina Stănciulescu s-a alăturat echipei de comunicare   Pro TV. Cu o experiență de peste 25 de ani în presă, activând în radio, presă scrisă și online, Cristina ocupă la Pro TV funcția de Celebrities PR Manager.

 

Sunt onorată și nerăbdătoare să lucrez atât cu vedetele, cât și cu întreaga echipă Pro TV. Sunt sigură că voi avea parte de provocări, de satisfacții, dar de emoții alături de ei toți. Ne așteaptă un drum frumos, pe care îl încep cu speranță”, a declarat Cristina Stănciulescu.

 

Cristina va face parte din echipa de comunicare coordonată de Cornelia Pițigoi, Head of Corporate Communications Pro TV: “Cristina are o experiență incontestabilă în media și sunt ferm convinsă că vom duce la capăt proiecte frumoase împreună. Sunt deosebit de încântată că a acceptat propunerea de a se alătura echipei noastre și îi urez bun venit la PRO!”.

 

CORNELIA PITIGOI, PRO TV

 

Din 2002 până în 2015, Cristina Stănciulescu a fost redactor-șef al revistei VIVA!, iar în perioada 2012-2015 a fost publisherul revistelor VIVA!, Unica, Glamour, Avantaje și Pshychologies. Din 2016 până în prezent a fost redactor-șef life.ro.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending