Connect with us

FOTBAL

PRO TV lansează mesajele jucătorilor din Echipa Națională, înaintea EURO 2024

Published

on

Reclame

Cel mai așteptat moment al verii de către toți microbiștii, cel în care se va da fluierul de start pentru EURO 2024, este tot mai aproape! Începând cu 14 iunie, cele mai puternice echipe naționale de pe continent vor intra pe teren cu un singur gând – să câștige fiecare meci și să se îndrepte, pas cu pas, spre finală și trofeu.

În direct la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii vor avea ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. Printre acestea, se vor afla și cele pe care România le va juca, având în vedere că Naționala face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

Începând cu săptămâna aceasta, la PRO TV și pe rețelele sociale vor fi lansate o serie de video-uri în care jucătorii Naționalei transmit mesaje celor de acasă.

O inimă, o speranță, o echipă. Fii alături de noi! Hai, România!”, le spune Florinel Coman tuturor telespectatorilor care așteaptă cu emoție revenirea echipei la turneul final. Radu Drăgușin ține și el să le amintească importanța meciurilor ce vor urma: ”Milioane de inimi, un singur vis. Fotbalul ne unește pe toți”.

Gândul tuturor se îndreaptă spre meciuri câștigate, iar Ștefan Târnovanu simte nevoia ca toată lumea să creadă în el și echipă: ”Fiecare meci e un pas înainte! Fiecare victorie, un vis împlinit”. Această idee este întărită și de Darius Olaru: ”Fiecare dintre voi ne face mai puternic”.

Un vis cât o țară întreagă. Hai să visăm!” este mesajul lui Denis Drăguș, în timp ce George Pușcaș subliniază că ”Dacă tu crezi, și noi putem. Jucăm pentru toată țara”.

Când avem în spate milioane de suporteri, suntem mai puternici”, spune Deian Sorescu, iar Răzvan Marin întărește ideea: ”Trăiește cu noi fiecare meci. Îndrăznește să visezi!”. Toți ne putem uni și îi putem susține pe tricolori, din 14 iunie!

EURO 2024, în curând la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending