PRO TV, lider absolut de audienţă în ziua de Paşte cu ROMANII AU TALENT! Câţi telespectatori au urmărit show-ul? Ce concurenţi au făcut senzaţie? (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

PRO TV, lider absolut de audienţă în ziua de Paşte cu ROMANII AU TALENT! Câţi telespectatori au urmărit show-ul? Ce concurenţi au făcut senzaţie? (galerie foto)

Published

on

Romanii au talent, ediţia specială de Paşte, a fost din nou lider de audienţă pe toate segmentele pe tot intervalul orar de monitorizare. 

RADAR DE MEDIA vă prezintă cifrele de audienţă înregistrate pe intervalul orar 20:30-23:15. 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:15, 3.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:31, 4.2 milioane de români au fost cu ochii pe show.

PUBLICUL COMERCIAL

Românii au talent a înregistrat 15.5 puncte de rating și 37.5% share în intervalul de difuzare 20:30 – 23:15, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, iar postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1 a obţinut 4.9 puncte de rating și 11.8% share.

PUBLICUL URBAN

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat cu 14.8 puncte de rating și 31.0% share, pe când următorul post clasat, Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 4.8 puncte de rating și 10.2% share.

PUBLICUL NATIONAL

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider cu o audiență medie de 17.3 puncte de rating și 33.9% share, locul secund, Antena 1 înregistrând 5.0 puncte de rating și 9.9% share.

Audiente 12 aprilie 2015 ROMANII AU TALENT PRO TV


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Advertisement

Sursa cifre: Kantar Media

Interpretare grafice: RADAR DE MEDIA

Galerie foto si follow up pe urmatoarea pagina!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2 3

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending