Connect with us

Analize Audiente TV

PRO TV, lider de audiență în zilele de sărbătoare. Cine a fost pe locul secund?

Slujba de Înviere a fost transmisă LIVE, de la Mănăstirea Antim, de către Alex Dima, în intervalul orar 23:45 – 24:16 și a fost în topul preferințelor românilor.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

De sărbători, cel mai important este să ne găsim liniștea, să fim mai aproape de cei dragi, să privim înainte, să oferim și să primim bucurie! De Paște, PRO TV le-a pregătit telespectatorilor programe speciale, cele mai iubite filme, producții de succes și, în noaptea de Înviere, Slujba transmisă în direct. Am descoperit, împreună, că oamenii sunt Lumina, la PRO TV.

De joi până duminică, PRO TV a fost, în medie, lider de audiență în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, cu o medie de 3.8 puncte de rating și 24.1% share, în timp ce ANTENA 1 a obținut, în medie, 2.3 puncte de rating și 14.8% share.

În prime-time, de joi până duminică, în intervalul 19:00 – 23:00, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV a înregistrat, în medie, 8.2 puncte de rating și 27.1% share, în timp ce ANTENA 1 avea, în medie, 4.3 puncte de rating și 14.1% share.

În Sâmbăta Mare, telespectatorii au urmărit două producții speciale: Exodus: Zei și regi și Iisus din Nazareth care au fost în topul preferințelor telespectatorilor. În intervalul orar 19:58 – 23:02, producția Exodus: Zei și regi a fost lider de audiență în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Filmul a înregistrat 9.4 puncte de rating și 30.2% share, în timp ce ANTEA 1 avea 4.3 puncte de rating și 13.8% share. De la 23:04 până la 01:33, întrerupt de Slujba de Înviere, cei de acasă au urmărit Iisus din Nazareth care s-a clasat în alegerile telespectatorilor și a fost lider de audiență în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Producția a înregistrat 7.6 puncte de rating și 31.3% share, în timp ce ANTENA 1 avea 3.7 puncte de rating și 15.2% share.

Slujba de Înviere a fost transmisă LIVE, de la Mănăstirea Antim, de către Alex Dima, în intervalul orar 23:45 – 24:16 și a fost în topul preferințelor românilor. Transmisia în direct a fost lider de audiență în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a înregistrat 6 puncte de rating și 29.9% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.4 puncte de rating și 11.7% share.

Duminică seara, peste 1.1 milioane de telespectatori s-au uitat la CLANUL, iar serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:57 – 22:42, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a înregistrat 6.9 puncte de rating și 20.7% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.2 puncte de rating și 12.7% share.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Analize Audiente TV2 zile ago

Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Reality Show2 zile ago

Sâmbăta aceasta PRIMA TV te prinde în Cursa iubirii. Un reality show despre puterea relației în care se vor vedea toate fațetele iubirii!

Emisiuni2 zile ago

Când debutează noul sezon „Drag de România mea!” la TVR2 ?

Reality Show3 zile ago

America Express – Drumul Soarelui revine la Antena 1 cu o premieră maraton de 5 zile

Vedete3 zile ago

Denise Rifai este însărcinată cu primul copil la 38 de ani? Vedeta Kanal D a vrut să se știe de la ea. Cine este iubitul ei

ȘTIAI CĂ...?3 zile ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

TV Divertisment Show4 zile ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV4 zile ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show4 zile ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop4 zile ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Emisiuni4 zile ago

Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending