PRO TV, lider de audienţă în Prime Time cu filmul de acţiune “Lumina rece a dimineţii”. Vezi pe ce loc s-a clasat “Splash, vedete la Apa”!

0
932

Filmul de acţiune, “Lumina rece a dimineţii”, difuzat ieri, 18 iulie, de la ora 20:30, a situat PRO TV pe primul loc în preferinţele telespectatorilor. Postul de televiziune a reuşit şi de această dată să se detaşeze de concurenţa sa, ocupând poziţia de lider cu un rating mediu de 8,7 puncte şi o cotă de piaţă de 23,9 %, în intervalul orar 20:33 – 22:23, date calculate la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani.

În acelaşi interval orar, Antena 1 s-a clasat pe locul doi, la o diferenţă considerabilă, cu 5,8 punct de rating şi o cotă de piaţă de 15,9 %, in timp ce difuza show-ul “Splash, vedete la apa!”.

Suspansul filmului a atins cote maxime de audienţă în minutul 21:53, PRO TV detaşându-se în mod evident în preferinţele telespectatorilor, cu un rating mediu de 11,5 puncte şi un share de 30,7%, în timp ce Antena 1 a obţinut doar 4,6 % puncte de rating şi o cotă de piaţă de doar 12,3 %.

Aseară, PRO TV a fost lider de audienţă şi pe publicul din mediul urban, cu un rating mediu de 7,9 puncte şi o cotă de piaţă de 17,8%, în timp ce Antena 1 s-a situat pe locul doi cu 6,6 puncte rating şi 14,8% share. Pe acelaşi segment, al treilea loc a fost ocupat de Kanal D, care a înregistrat 2,9 puncte rating şi 6,6% share.

La nivel naţional, PRO TV a reuşit să se impună detaşat, telespectatorii optând pentru filmul său din Prime Time. Acest lucru a generat 7,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,4%, în timp ce Antena 1 a obţinut 5,9 puncte de rating şi 13,2 share. Kanal D s-a situat tot pe al treilea loc şi a obţinut 3,1 puncte de rating, cu o cotă de piaţă de 7 % .

“Lumina rece a dimineţii” i-a adus în prim-plan pe Henry Cavill, Bruce Willis şi Sigourney Weaver, într-o producţie excepţională în care acţiunea, suspansul, dramatismul şi emoţia au ţinut publicul aţintit în faţa televizoarelor.

 

Comentarii