Connect with us

Reality Show

PRO TV: Luni se fac primele eliminări la Gospodar fără pereche

Published

on

Competiția între potențialele gospodine trece la un nou nivel, luni, la Gospodar fără pereche! Alin Bobină, Dan Dicu, Dorin Nacreală și frații Boar trebuie să decidă cu cine vor să meargă mai departe în competiție. Eliminările vor fi surprinzătoare și vor aduce multe lacrimi, dar și răsturnări de situație. Tomiță Stănilă are parte de o mare surpriză, chiar de ziua lui!

Anamaria Prodan Reghecampf va da startul eliminărilor! Ea merge în vizită la fiecare dintre gospodari pentru a vedea cum s-au acomodat, ce părere și-au făcut despre fete, dar și pentru a vedea pe cine vor elimina din competiție.

Adrian Boar se împarte cum poate mai bine între Elena și Adina. El încearcă să le mulțumească pe amandouă și să creeze armonie! Vasile Boar le pregătește fetelor o ieșire la restaurant pentru a se relaxa puțin împreună, prilej cu care vor dezbate și subiecte fierbinți: copii și calitățile bărbatului ideal.

La Dan Dicu în gospodărie se va da o mare petrecere cu muzică tradițională și mâncăruri alese, iar estetica va juca un rol important. Alin Bobină este hotărât să pună fetele la treabă și să vadă care se potrivește mai bine cu el. Dorin Nacreală va fi pus într-o situație unică, iar decizia lui va lua prin surprindere fetele.

Sergiu Pop va fi foarte răsfățat de cele trei fete și se va ține de șotii! Tomiță Stănilă va primi vizita Julietei, chiar de ziua lui. Buna dispoziție a Julietei și tortul primit îi vor însenina ziua lui Tomiță.

Cine vor fi fetele eliminate, dar și ce răsturnări de situație vor avea loc în gospodării, rămâne de văzut luni, de la 20:30, numai la PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending