Connect with us

ALL MEDIA

Pro TV Magazin nu se va mai tipări!

Published

on

După ce, la jumătatea lunii august, Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, şi-a anunţat demisia din CME, compania care deţine şi ProTV, o nouă veste surprinzătoare vine din partea trustului: revista “ProTV Magazin” îşi va înceta apariţia în formă tipărită, trecând exlusiv în variantă online, după 17 ani de la lansarea pe piaţă, informează Libertatea.

Ultimul număr al “ProTV Magazin”, ghidul TV care face parte din portofoliul Mediafax Group, va fi tipărit pe 14 octombrie.

“Din 15 octombrie, Mediafax Group renunţă la ediţia tiparită a ProTV Magazin urmând a se concentra pe lansarea, în online, a unui nou proiect media. Ediţia de săptămâna viitoare a celui mai citit ghid TV din ultimii 16 ani va fi una de colecţie”, se precizează într-un comunicat al “ProTv Magazin”.

“Echipa ProTV Magazin merge mai departe cu un proiect fresh menit să răspundă cerinţelor publicului nostru de a fi mereu conectat la tot ce e nou. Ediţia din 14 octombrie este una specială, în care am pus mult suflet şi dăruire. Dorim ca prin aceasta să multumim publicului care de 16 ani ne-a urmarit săptămână de săptămână şi pe care ni-l dorim aproape în noua provocare.”, declară Nicoleta Nicolae, redactor-şef “ProTV Magazin”.

În ceea ce priveşte echipa redacţională a ghidului TV, aceasta va rămâne neschimbată, potrivit informaţiilor furnizate Libertatea.ro de către un reprezentant al publicaţiei, ceea ce înseamnă că, din acest punct de vedere nu se vor face disponibilizări.

Nu există, însă, informaţii clare cu privire la soarta celor care lucrau în departamentul DTP.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending