Connect with us
Avatar

Published

on

Luni, de la 20:30, o nouă ediție LIVE Uite cine dansează! pune perechile rămase în show față în față cu cei patru jurați, Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre, dar și cu publicul, care are 50% putere de decizie asupra celor care părăsesc competiția!

 

Alex Velea, Anca Sînă-Serea, Antonia, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Roxana Ionescu și Sandu Lungu se antrenează temeinic, câteva ore în fiecare zi, astfel încât momentul pe care o să îl prezinte pe ringul Uite cine dansează! să fie cât mai apropiat și demn de prestația unui star internațional!

Antonia si Paolo Campigotto

 

Cele șapte perechi sunt pregătite ca săptămâna viitoare să aducă momente spectaculoase în ring, cu coregrafii-tribut, pentru Michael Jackson, Prince, Queen, Whitney Houston, John Lennon, dar și alții. Însă, pe cât de entuziasmați sunt că pot aduce un tribut unor oameni care au avut o contribuție foarte mare în industrie la nivel global, pe atât sunt vedetele de stresate în fiecare zi de repetiții, când nu reușesc sau nu înțeleg pașii gândiți de coregrafii lor.

Alex Velea si Ecaterina Dosan

 

În ediția de luni, în urma notelor juraților și a voturilor românilor, ultimele două cupluri din clasament vor intra la duel! Cele două vedete, alături de coregrafii lor, vor prezenta din nou dansul pregătit, iar juriul va decide care este perechea ce părăsește competiția Uite cine dansează!.

Sandu Lungu si Raluca Netca

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending