Connect with us

Reality Show

PRO TV: Miercuri la Imperiul Leilor vedem investitorii în competiție, în cadrul unui joc pe calculator!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ideile creative de afaceri și poveștile emoționante ale antreprenorilor din Imperiul Leilor au ținut telespectatorii cu ochii pe TV, în fiecare miercuri, de la 20:30, pe PRO TV. Încă de la lansare, emisiunea a condus topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, în fiecare săptămână.

 

Miercuri de la 20:30, în cea de-a cincea ediție a emisiunii Imperiul Leilor, vom vedea povestea unui antreprenor care se consideră un rebel fără cauză. Este vorba de Alexandru Ion, care are o afacere în domeniul jocurilor pe calculator, Nexus Gaming. Acesta spune că avea nevoie de o scuză pentru a se juca pe calculator după vârsta de 20 de ani, iar soluția creativă a fost să își deschidă o afacere.

Alexandru a venit să își prezinte afacerea în fața leilor, oferindu-le 10% din business-ul său, pentru o investiție 200.000 de euro. Pentru a-i convinge, antreprenorul și-a prezentat ideea de afaceri într-un mod inedit: acesta i-a provocat pe lei la un joc de Counter Strike. Aceștia s-au întrecut, formând două echipe concurente, doamne versus domni.

Leii au fost încântați și antrenați de joc, însă a fost suficient jocul, pentru a-i convinge să finanțeze afacerea?

Ce echipă a câștigat meciul, dar și dacă antreprenorul a plecat acasă cu o investiție, aflăm miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending