PRO TV: Octavian Strunilă și Oana Botez au fost eliminați din competiția Uite cine dansează! Roxana Ionescu a intrat direct în dueluri, în locul Ronei Hartner! - SURVIVIOR ROMÂNIA MOMENTE IMPORTANTE
Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Octavian Strunilă și Oana Botez au fost eliminați din competiția Uite cine dansează! Roxana Ionescu a intrat direct în dueluri, în locul Ronei Hartner!

Published

on

Alex Velea, Octavian Strunilă, Anca Sînă-Serea, Sandu Lungu, Antonia, Roxana Ionescu, Marius Manole și Liviu Teodorescu și coregrafii lor au avut emoții duble luni, la Uite cine dansează!

Pentru ediția de ieri seară, fiecare pereche rămasă în concurs a avut de pregătit două coregrafii și, pentru prima dată în acest sezon, câte două perechi au intrat la duel!

 

Surpriza serii a venit de la Roxana Ionescu și Andrei Mangra, noua pereche din show, Roxana intrând direct în etapa duelurilor! După notele juraților și voturile publicului, echipa formată din Octavian Strunilă și Oana Botez a părăsit competiția Uite cine dansează!.

 

Roxana Ionescu a înlocuit-o pe Rona Hartner și a avut de învățat dansuri în trei zile!

În urma unei accidentări suferite săptămâna trecută, Rona Hartner i-a predat ștafeta Roxanei Ionescu, în care a declarat că are completă încredere! În numai trei zile, Roxana a trebuit să îl cunoască pe Andrei Mangra, coregraful său, să creeze o conexiune care să fie transmisă în timpul dansului și să învețe două stiluri complet diferite: samba și salsa.

Am foarte multe emoții, însă cred că sunt normale, pentru că sunt pentru prima oară pe această scenă. Vreau să o asigur pe Rona că o să fac tot posibilul ca Andrei să ajungă în marea finală.”, a spus Roxana Ionescu.

 

Octavian Strunilă și Oana Botez au fost eliminați din competiția Uite cine dansează!

Deși luni seara jurații le-au spus că a fost primul dans în care Octavian Strunilă a fost relaxat și a zâmbit mult mai mult, notele primite după cele două dansuri și voturile publicului de acasă au decis: Octavian Strunilă și Oana Botez, viitoarea lui soție, părăsesc show-ul Uite cine dansează!.

Un drum foarte greu. Eu mă bucur că am făcut pasul acesta împreună cu Oana, că am avut șansa să dansăm în fața oamenilor astora extraordinari. Nu mi-am imaginat niciodată că o să dansez în fața lui Gigi Căciuleanu! Mă bucur că sunt niște perechi extraordinare în concurs și mă gândeam că ar fi fost incorect ca publicul să voteze cu mine și echipe mai bune să fie eliminate. Mă bucur tare mult că am fost aici!”, a declarat Octavian Strunilă după eliminare.

 

Uite cine se duelează! Perechile din show au participat la dueluri!

În cea de-a cincea ediție Uite cine dansează, concurenții au luptat pentru imunitate în patru dueluri pline de energie, pasiune și culoare. Dintre cele opt perechi, patru dintre ele au avut șansa de a trece direct mai departe, fără a fi nevoie să mai prezinte cel de-al doilea dans pregătit. Departajarea între ei a fost făcută în funcție de notele acordate de juriu.

 

Alex Velea la duel cu Octavian Strunilă

 

Primul duel al serii a făcut ca ringul Uite cine dansează! să explodeze de energie în pași de rock`n`roll. Prima pereche a fost formată din Alex Velea și Ecaterina Dosan, care au intrat în ringul de dans cu energie, ritm, veselie și pasiune. Ecaterina a urcat pe masa juriului pentru câțiva pași de rock`n`roll oferind și mai mult dinamism dansului lor. Octavian Strunilă și Oana Botez au accept provocarea rock`n`roll, s-au jucat pe scenă, au transmis bucurie și energie pozitivă, au profitat de fiecare moment din ringul de dans, au transmis poftă de viață și jovialitate.

 

Momentul jurizării a făcut departajarea între cele două echipe, iar Alex Velea și Ecaterina au câștigat imunitate, obținând 29 de puncte din partea juriului.Prima pereche mi s-a părut mai aproape de ideea de rock`n`roll și mi-a atras atenția prin sincronizare și coordonare superioară. Vrând, nevrând, trebuie să facem comparații în seara asta, așa că o să fiu mai științific. Despre cea de-a doua pereche, cum spune și doamna, ești drăgălaș.”, a declarat Florin Călinescu. Gigi Căciuleanu a completat: „Deja mă bucur să văd bucurie și în ambele perechi a fost foarte multă bucurie. Aș începe cu Octavian: revin la ideea mea – e foarte greu să fii comic în dans, nu e același comic ca în teatru și nu e de ajuns să dansezi bine. Dansezi din ce în ce mai bine, capeți din ce în ce mai mult curaj și ai o parteneră minunată!”.

 

Anca Sînă-Serea a intrat la duel cu Sandu Lungu

 

Sandu Lungu și Raluca Netca au fost hotărâți să meargă mai departe, în pași de Charleston, răspândind în jurul lor voie bună, ritm și energie. Dansul lor a avut un final memorabil în care Sandu a fost doborât la pământ de Raluca. Provocarea lor a fost acceptată de Anca Sînă-Serea și Nicolai Curnic, printr-un dans care a impresionat juriul. Începutul dansului a fost plin de mișcări unduioase pe care Anca le-a executat remarcabil, apoi ritmul melodiei i-a transpus pe cei doi într-o zonă plină de forță, energie, zâmbet și senzualitate. „Sandu, o să fiu foarte sinceră cu tine, știi bine că am început cu bine relația noastră la distanță, îmbrățișându-te încă de la prima emisiune. Eu mă uit și la atitudinea de dincolo de scenă și mă miră că vrei să pleci acasă. Nu mai lăsa să se vadă descurajarea și dorul tău de casă. În acest dans, mai mult ea a dansat. Dincolo, am văzut eleganță, feminitate, adică exact ceea ce așteptam de la tine, Anca, și ai un partener pe măsură. Felicitări!”, a declarat Andreea Marin. Momentul jurizării a oferit imunitate echipei formate din Anca Sînă-Serea și Nicolai Curnic, reușind să obțină 26 de puncte.

 

 

Advertisement

Roxana Ionescu, cea mai nouă concurentă, a avut-o ca adversară la duel pe Antonia

 

Roxana Ionescu a dat dovadă de forță și o capacitate incredibilă de a învăța pașii de dans. În numai trei zile, Roxana a trebuit să învețe două dansuri diferite pentru a prelua în forță locul Ronei în competiție. Emoțiile au fost prezente încă din prima clipă, iar în timpul repetițiilor Roxana a mărturisit: „Mi-e teamă de început – am emoții, am o teamă. Îmi e teamă puțin de publicul Ronei, dacă publicul Ronei va accepta cu bine venirea mea la concurs. Cu oricine aș fi picat în momentul ăsta mi-ar fi fost mai greu. Ei nu realizează că mergând zilnic la repetiții sunt mai antrenați”. Roxana Ionescu și Andrei Mangra au pășit în ring în pași de samba. Dansul lor a fost o adevărată explozie de energie și de culoare cu forță și dinamism.

 

Antonia si Paulo Campigotto au răspuns provocări cu arme imbatabile: rotiri senzuale, pași alerți, vitalitate, unduiri de senzație, iar juriul a decis să le acorde 32 de puncte, câștigând astfel imunitate. „Am sesizat în primul rând legătura dintre voi, ceea ce ați reușit să transmiteți către noi. E foarte importantă această chimie între parteneri, iar tu te miști spectaculos, draga mea! Rona cred că e mândră de tine! Antonia, tu ești o leoaică, o tigroaică, ești superbă și-mi va fi foarte greu să fac o partajare, cred că spre imposibil!”, a declarat Andreea Marin.

 

Marius Manole s-a duelat cu Liviu Teodorescu

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au intrat în scenă în pași de cha-cha cu precizie, mișcări clare, hotărâre și forță, dominând scena cu pașii explozivi și cu determinarea de a face show. Marius Manole și Olesea Nespeac au ales pentru acest dans o piesă mai ritmată, cu o doză mai mare de senzualitate și de eleganță transpusă în scenă prin piruete spectaculoase și forță. Dansurile celor două echipe l-au determinat pe Mihai Petre să declare: „Sunt 2 perechi complet diferite. Mi-a plăcut începutul dansului la tine, Liviu, cu o energie foarte bună, în caracter. În a doua parte însă, ai fost blocat. Despre dansatoare nu mai vorbesc, ați fost minunate. Marius,  tu ai fost un pic mai rigid, ca punct slab. Mi-a plăcut calmul cu care ai început dansul, flexibil, însă ai avut câteva inexactități ritmice, când alergai ca să prinzi măsura!”. Echipa lui Marius Manole a reușit să obțină imunitate, acumulând 33 de puncte.

 

 

Lupta a continuat pentru Roxana Ionescu, Liviu Teodorescu, Octavian Strunilă și Sandu Lungu, care au avut de prezentat cel de-al doilea dans pe ritm de salsa.  Prima echipă care a luat cu asalt ringul de dans a fost formată din Octavian Strunilă și Oana Botez, cei doi reușind să trăiască cu bucurie fiecare moment petrecut pe scenă. Dansul lor le-a adus multă apreciere din partea juraților, care au observat o relaxare și o execuție mult mai bună din partea lui Strunilă.

 

Sandu Lungu si Raluca Netca au pus în scenă un carnaval de culoare și energie, care a emanat prospețime și frumusețe prin pașii de salsa. Sandu a făcut din nou o figură frumoasă și a stârnit admirația juraților pentru determinarea sa: „Nu știu dacă există, dacă este gândit un astfel de premiu, dar cu siguranță voi meritați un premiu de popularitate! La dans mai sunt lucruri de reglat, dar la popularitate stați foarte bine!”, a declarat Andreea Marin.

 

Roxana Ionescu și Andrei Mangra au adus în fața telespectatorilor o salsa plină de energie și vitalitate. Și-au pus tot sufletul în acest dans, tocmai pentru a demonstra că merită să meargă mai departe în show pentru arăta de ce sunt în stare. „Mi-a plăcut, Roxana, foarte mult. Dacă ar fi un cuvânt, aș zice neaoș! Ai luat foc ca girafele lui Dali!”,  declarat Gigi Căciuleanu după prestația lor.

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au pus în scenă o poveste pasională, iar execuția acestui dans le-a adus cele mai mari note din partea juriului. Aprecierile juriului au pus mare accent pe emoție și execuție: „Această echipă, din prima zi și până astăzi, a continuat să mă emoționeze. Nu văd nimic mai important. Felicitări!”, a declarat Andreea Marin. Gigi Căciuleanu a completat: „Mie mi-a plăcut cum ți-ai pregătit prizele, te-ai aruncat cu curaj și frumusețe. Și ți-am văzut în sfârșit brațul întins. Cu acest dans ai fost culegător de stele. Multumesc frumos!”.

 

Sandu Lungu și Octavian Strunilă au trecut prin emoții incredibile, deoarece ambele echipe au fost în pericol de eliminare. Clasamentul le-a dat mari emoții și celor doi prezentatori, Mihaela Rădulescu și Cabral, care au anunțat că Octavian Strunilă și Oana Botez părăsesc competiția după cinci săptămâni intense.

 

Săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, Uite cine dansează! revine cu o nouă ediție în care coregrafiile spectaculoase, umorul și emoția conduc echipele mai departe în competiție în pași de dans!

 

Advertisement

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Reality Show3 săptămâni ago

S-au anunțat concurenții noului sezon America Express de la Antena 1

Vedete3 săptămâni ago

Comentariul lui Cristi Mitrea despre Andreea Moromete de la Survivor 2023: „Cred că este foarte falsă și exagerată”

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

E anunțul momentului: Cei de la PRO TV, dați de gol. Cine ar putea fi următoarea persoană eliminată de la Survivor: „Gașca falșilor”

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

Robert Moscalu, dezvăluiri după eliminarea Andreei Moromete de la Survivor România 2023: “Am vorbit cu ea și m-a șocat”

Grila de programe2 săptămâni ago

Modificări urgente în grila de programe PRO TV. Este vizată FINALA reality show-ul SURVIVIOR ROMÂNIA

ENTERTAINMENT2 săptămâni ago

Fraudă la Survivor România? Mama Ștefaniei Stănilă, acuzații bombă la Măruță: „Nu am primit confirmare la niciun vot”

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

Cătălin Măruță, acuzat de fanii Survivior România! Mesajul care agită spiritele după plecare Andreei Moromote!

ENTERTAINMENT2 săptămâni ago

Asta e suma reală: Câți bani a câștigat Alexandra Porkolab la Survivor. Zeci de mii de euro în câteva săptămâni: Românii de rând nu fac atât în câțiva ani

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

Răzvan Danciu EX-Survivor rupe tăcerea! Erau sau nu reale scandalurile din Dominicană: „Asta a trebuit să vadă omul, dar noi nu ne certam așa”

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

Concurentul de la Survivor România acuzat că a încălcat regulile show-ului. S-ar fi lăsat cu amenințări: ”Te dăm în judecată!”

Advertisement
Reality Show3 săptămâni ago

S-au anunțat concurenții noului sezon America Express de la Antena 1

Vedete3 săptămâni ago

Comentariul lui Cristi Mitrea despre Andreea Moromete de la Survivor 2023: „Cred că este foarte falsă și exagerată”

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

E anunțul momentului: Cei de la PRO TV, dați de gol. Cine ar putea fi următoarea persoană eliminată de la Survivor: „Gașca falșilor”

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

Robert Moscalu, dezvăluiri după eliminarea Andreei Moromete de la Survivor România 2023: “Am vorbit cu ea și m-a șocat”

Grila de programe2 săptămâni ago

Modificări urgente în grila de programe PRO TV. Este vizată FINALA reality show-ul SURVIVIOR ROMÂNIA

ENTERTAINMENT2 săptămâni ago

Fraudă la Survivor România? Mama Ștefaniei Stănilă, acuzații bombă la Măruță: „Nu am primit confirmare la niciun vot”

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

Cătălin Măruță, acuzat de fanii Survivior România! Mesajul care agită spiritele după plecare Andreei Moromote!

ENTERTAINMENT2 săptămâni ago

Asta e suma reală: Câți bani a câștigat Alexandra Porkolab la Survivor. Zeci de mii de euro în câteva săptămâni: Românii de rând nu fac atât în câțiva ani

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

Răzvan Danciu EX-Survivor rupe tăcerea! Erau sau nu reale scandalurile din Dominicană: „Asta a trebuit să vadă omul, dar noi nu ne certam așa”

ENTERTAINMENT3 săptămâni ago

Concurentul de la Survivor România acuzat că a încălcat regulile show-ului. S-ar fi lăsat cu amenințări: ”Te dăm în judecată!”

Reality Show3 săptămâni ago

Survivor 2023, 16 mai. Ce a declarat Andrei Krișan după ce a pierdut jocul cu Dan Ursa

Facebook

Advertisement

IN Trending