PRO TV | Peste 500 de aspiranti au venit la preselectiile Dansez pentru tine! (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

PRO TV | Peste 500 de aspiranti au venit la preselectiile Dansez pentru tine! (galerie foto)

Published

on

Forfota şi emoţiile au cuprins ieri hotelul Ramada Parc din Capitală. Veniţi din toate colţurile ţării, cei care speră să obţină un loc în ringul visurilor de la ProTv au venit să demonstreze că ştiu să lupte în paşi de dans pentru un vis arzător.

Peste 500 de oameni s-au înscris la preselecţiile celui de-al XIV-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, fie pe pagina oficială care a găzduit înscrierile, fie direct la faţa locului. 

„Se pare că anul ăsta avem dansatori foarte buni şi asta pentru că noi de peste şapte ani tot creştem nivelul acestui tip de mişcare, prin tot ceea ce se vede la Dansez pentru tine. Ne bucurăm că am avut o contribuţie atât de importantă şi pentru toţi am un singur sfat: Dansaţi, dansaţi şi iar dansaţi!”, a declarat Edi Stancu, prezent şi el la preselecţii pentru a testa aptitudinile aspiranţilor la un loc în ringul visurilor. Cocuţa, Bogdan Boantă şi Vova au venit şi ei pentru a-i susţine pe participanţi şi pentru a le da câteva sfaturi numai bune de urmat.

Orşova, Iaşi, Botoşani, Oradea, Hunedoara, Arad, Galaţi, Brăila, Focşani, Câmpina sunt doar câteva dintre oraşele din care pasionaţii de dans au plecat ieri dis de dimineaţă cu sufletul deschis pentru a participa la preselecţiile show-ului, desfăşurate în Bucureşti. Pe cât sunt de diferite visurile pentru care speră să aibă şanse să lupte prin dans, pe atât de arzătoare este dorinţa de a le vedea aievea. Fie că vor să-şi ajute părinţii, să-şi salveze de suferinţă un apropiat, să-şi deschidă propria şcoală de dans sau să găsească resursele financiare pentru continuarea studiilor, cu toţii ştiu că la Dansez pentru tine au marea şansă ca visul lor să facă cel mai important salt: de la dorinţă la împlinire.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending