Connect with us

Emisiuni

PRO TV rămâne și fără ”Dansez pentru tine”

Avatar

Published

on

Emisiunea Dansez pentru tine a fost scoasă din grila Pro TV, după 14 sezoane pline de succes, timp în care tinerii talentați la dans din România puteau să-și împlinească un vis, alături de vedete celebre din țară.

Noile programe financiare gândite la vârful PRO TV au scos din schemă populara emisiune-concurs “Dansez pentru tine”. Prin urmare, echipa de producţie care se află în spatele show-ului caută acum soluţii de avarie pentru înlocuirea spectacolului care, ani de-a rândul, s-a aflat în topul audienţelor. Așadar, Pro TV mai pierde două vedete: Ștefan Bănică Jr. și Iulia Vântur.

Dansez pentru tine nu este însă primul show tras pe linie moartă. Și Vocea României a pățit ceva similar. Deși audiențele din 2013 au fost foarte bune, noua conducere a Pro TV a decis să schimbe formatul show-ului și să facă Voice Kids, o ediție pentru copii.

Printre persoanele care au părăsit trustul se numără Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii, Ruxandra Ion, mama telenovelelor, și vedete precum: Horia Brenciu, Roxana Ciuhulescu, Florin Călinescu, întreaga echipă a Serviciului Român de Comedie.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending