Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Rareș Năstase și George Buhnici testează noul Iphone 8, sâmbătă, la I Like IT

Published

on

În ediția iLikeIT din această săptămână, George Buhnici testează noul Iphone 8, împreună cu Rareș Năstase, corespondent special “România, te iubesc!”. Cei doi vor încerca să afle dacă zvonurile conform cărora bateria telefonului se umflă sunt adevarate sau dacă noul produs Apple ar putea avea soarta lui Galaxy Note 7, care a fost scos de pe piață pentru că acumulatorul exploda.

 

Sănătatea și tehnologia se îmbină perfect în ultimul timp. De la ceasuri inteligente care depistează aritmia, până la tricoul care te anunță că trebuie să faci o vizită medicului tău, consumatorii au o paletă largă de produse eHealth care să le facă viața mai sănătoasă. George Buhnici face în weekend o vizită la IMWORLD, una dintre cele mai mari conferințe de tehnologie din România, pentru a afla care sunt tendințele în acest domeniu.

 

Marian Andrei testează sâmbătă, de la ora 10:00, un nou joc, Project Cars2, un simulator de motorsport complex care te plasează pe mai multe tipuri de piste: de la un circuit pe gheață în Finlanda, până la o cursă pe ninsoare abundentă.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending