Connect with us
Avatar

Published

on

Duminică, 12 iunie, Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV, a făcut o radiografie a campaniei electorale, prezentându-le telespectatorilor fața nevăzută a candidaților la primării care au cerut voturile cetățenilor.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Reportajul a fost urmărit de peste 700.000 de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare, între 18:01 – 18:59, la nivel național. România, te iubesc! a înregistrat la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 4.9 puncte de rating și 18% share.

Sezonul al 16-lea România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, obținând în medie, la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 4.4 puncte de rating și 14.7% share, în timp ce postul clasat pe locul doi, Antena 1 a obținut în medie 3.5 puncte de rating și 11.4% share.

Ultima ediție a acestui sezon a încheiat campania Căutăm primar, model european, demarată de Știrile Pro TV și semnată de Rareș Năstase, arătând cum se prezintă situația concret la noi în țară. În timpul campaniei electorale, Alex a călătorit prin țară pentru a vedea ce se întâmplă în timpul acestei campanii atipice. Alex a descoperit în călătoriile sale cât de greu, dar și cât de ușor, pot fi convinși oamenii să voteze în continuare cu candidați urmăriți penal sau chiar condamnați. În ciuda tuturor exemplelor negative, Alex a reușit să găsească și câteva exemple pozitive, oameni care au schimbat cu adevărat ceva în comunitatea lor

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending