Connect with us

Reportaj

PRO TV: Românii au aflat cum a fost făcut jaful de la Hidroelectrica într-o anchetă la România, te iubesc!

Avatar

Published

on

Duminică seara, telespectatorii au pătruns alături de Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, în dedesubturile unui jaf organizat la nivel de stat, într-o anchetă tranșantă marca România, te iubesc!. Cazul Hidroelectrica, urmărit de Cosmin, a scos la suprafața rețeta perfectă a unui furt cu implicații politice și repercusiuni la siguranța energetică a întregului stat.

 

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivel comercial, public cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 5.6 puncte de audiență și 20.4% share, în timp ce televiziunea clasată pe locul secund, ANTENA 1 a obținut 2.6% rating și 9.5% share.

 

Duminică, de la ora 18:00, Alex Dima continuă campania începută la Stirile PRO TV, Un fluviu de prostie, și dezvăluie mai multe detalii despre cum este gestionată zona Dunării. Ce se întâmplă cu investițiile de milioane de euro, dar și cu ce probeleme se confruntă localnicii care își doresc să facă o schimbare în jurul lor, rămâne de văzut duminică, numai la PRO TV.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending