PRO TV sărbătoreşte Ziua Mondială a Televiziunii! Logo-ul PRO TV îmbracă straie de sărbătoare! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

PRO TV sărbătoreşte Ziua Mondială a Televiziunii! Logo-ul PRO TV îmbracă straie de sărbătoare!

Published

on

În fiecare an, la 21 noiembrie, în toată lumea se sărbătorește televiziunea, prin Ziua Mondială a Televiziunii, un bun prilej pentru a conştientiza impactul pe care televiziunea îl are în viața noastră.

 

Pentru a celebra momentul, PRO TV își îmbracă logo-ul în straie de sărbătoare. Astăzi, pe tot parcursul zilei, telespectatorii vor vedea că logo-ul PRO TV s-a transformat, incluzând o inimă, simbolul internațional pentru “Iubesc televiziunea!”.

 

Ajunsă la cea de-a 24-a ediție, tema de anul acesta este “Televiziunea face diferența”, arătând cum televiziunile fac diferența în viața noastră prin programele variate pe care le oferă și subiectele pe care le abordează.

 

Mediul TV continuă să facă diferența în societatea noastră, aducând la lumină subiecte de interes pentru noi, în special în contextul crizei cauzate de pandemie. Iar PRO TV îndeplinește cu brio această misiune, aducând telespectatorilor români știri obiective, subiecte de interes și divertisment de calitate.

 

Advertisement

„Azi sărbătorim Ziua Mondială a Televiziunii. PRO TV punctează acest eveniment special incluzând în logo-ul său o inimioară. Este semnul nostru, al tuturor, că iubim cu adevărat televiziunea și că în această zi, poate mai mult ca oricând, ne dăm seama de impactul major al acestei industrii în viața de zi cu zi. PRO TV loves TV!” declară Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV.

 

    De 25 de ani, noi suntem noi. Noi suntem PRO TV!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending