Connect with us

Campanie TV

PRO TV se alătură inițiativei Festival Solidar Local și transmite pe platforma campaniei #nefacembine cel mai mare festival din sufragerie!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri, 1 mai, de la ora 12:00, PRO TV va transmite în cadrul campaniei #nefacembine, pe platforma www.nefacembine.ro, cel mai mare festival din sufragerie – Solidar Local. Peste 40 de artiști români vor concerta din sufrageria lor pentru a susține asociația Dăruiește Viață, care construiește un spital modular destinat tratării pacienților bolnavi de Coronavirus, aflați într-o stare gravă.

 

Solidar Local ne arată ce înseamnă să fim împreună, de la distanță. Împreună pentru a ajuta, dar și împreună pentru a ne bucura de o zi specială. Un festival pe care îl poți vedea din sufrageria ta, donând pentru Dăruiește Viață.

 

Nicole Cherry, Liviu Teodorescu, Jean Gavril, Seredinschi, Julie Mayaya, Tiberiu Albu, Umbra, C.T.C, Dora Gaitanovici, Breathelast, Days of Confusion, Dl. Dani, Emilian, Jurjak, Les Elephants Bizzares, Valeria Stoica, Om la lună, Phaser, Rockabella, Stema, Tibi Ibitoye, Vizi sau El Negro sunt câteva dintre numele care îi vor bucura pe români prin muzică, pe 1 mai. Cei care vor să ia parte la cel mai mare festival din sufragerie trebuie să-și achiziționeze un bilet de pe iabilet.ro, iar codul obținut la cumpărare să-l introducă pe plaforma nefacembine. ro, astfel vor avea acces la toate concertele. Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați asociației Dăruiește Viață și vor fi redirecționați către cauze care sprijină sistemul medical din România, dar și medicii care continuă să lupte în prima linie împotriva Coronavirusului.

 

”Ne bucurăm să vedem că atât de mulți oameni s-au mobilizat în această perioadă, au vrut să ajute și să se implice. Iar provocarea mai mare a fost de a face aceste lucruri respectând indicațiile de izolare și distanțare socială. Solidar Local ne arată cum să fim împreună, de la distanță și cum să-i ajutăm pe cei care au cea mai mare nevoie: personalul medical și pacienții. Un festival pe care poți să-l vezi din sufragerie și care-ți amintește cât de valoroasă este solidaritatea în vremuri de pandemie. Toate fondurile din vânzarea biletelor vor fi folosite de Dăruiește Viață pentru ridicarea Spitalului Modular 1 Elias și pentru achiziția de echipamente de protecție și echipamente medicale pentru spitalele din România. Le mulțumim tuturor celor care au fost implicați în organizare și artiștilor care au ales să ne susțină”, a declarat Oana Gheorghiu, fondator Dăruiește Viață.

 

Maratonul de concerte transmis vineri va fi moderat de Alex Dima. ”De 1 mai petrecem împreună! Peste 40 de trupe și artisti vor cânta la cel mai mare festival din sufrageria ta, vor fi peste 10 ore de muzică. Ne distrăm împreună și ajutăm. Banii strânși din vânzarea biletelor vor ajunge la Asociația Dăruiește Viață care construiește în curtea spitalului Elias un spital modular, din containere, în care vor fi tratați pacienții infectați, aflați în stare gravă. <<Împreună>> și <<responsabilitate>> sunt cuvintele care trebuie să ne caracterizeze în această perioada”, a spus acesta.

Dacă vrei să susții și tu lupta medicilor împotriva Covid-19, alătură-te celui mai mare festival din sufragerie.

 

Când facem bine, #nefacembine!

Comentarii

Campanie TV

1 Iunie: Peste 30 de vedete TVR participă la campania în care Ziua Copiilor

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Peste 30 de vedete TVR participă la campania în care Ziua Copiilor durează o lună
Din 30 mai până în 30 iunie, TVR „DĂ RESTART COPILĂRIEI”

Anul acesta, Ziua Internaţională a Copilului are o semnificaţie aparte la TVR. Dacă până acum, de 1 iunie, TVR şi-a deschis larg porţile pentru copiii de toate vârstele cărora le-a oferit petreceri, jocuri, spectacole şi surprize minunate, de această dată, în contextul pandemiei care ne-a schimbat viaţa, Televiziunea publică le reaminteşte adulţilor că acum, după luni de carantină, trebuie să revenim la normal învăţând de la cei mici cum să trecem peste greutăţi cu încredere şi cu speranţă.

Iuliana Tudor, Liana Stanciu, Adelin Petrişor, Marina Almăşan, Iuliana Marciuc, Virgil Ianţu, Irina Păcurariu, Corina Dănilă, Raluca Arvat, Nadine, Ruxandra Gheorghe, Daniel Coman, Costin De;liu, Marius Constantinescu, sunt numai câteva dintre cele peste 30 de vedete care dau startul campaniei TVR „3,2,1…Iunie. Restart copilărie !!!”.

De 1 iunie, TVR le reaminteşte adulţilor că putem reveni la normal învăţând de la cei mici cum să trecem peste greutăţi cu candoare, naturaleţe şi eficienţă. De la ei trebuie să învăţăm lucrurile simple, cu adevărat importante: să zâmbim, să visăm, să sperăm, să prindem încredere şi curaj, să nu ne pierdem speranţa.

Din 30 mai până în 30 iunie, Campania TVR „3,2,1…Iunie. Restart copilărie !!!” ne provoacă pe toţi să redevenim copii şi să arătăm lumii întregi acest lucru. Fiecare poate posta pe pagina de Facebook a TVR scurte înregistrări filmate cu telefonul care să demonstreze că şi adulţii au ce învăţa de la copii, iar la sfârşitul campaniei, cele mai bune/apreciate filmuleţe vor fi premiate  (vezi aici regulamentul de participare).

Primii care au acceptat provocarea de a realiza astfel de înregistrări sunt vedetele TVR care, alături de cei mici sau singuri, au „dat examenul copilăriei”. Filmările lor sunt numai câteva exemple că cei mari pot învăţa lucruri simple de la copiii lor. Înregistrările lor vor fi făcute publice online sau la tv în primele zile ale campaniei, fiecare dintre noi fiind invitat pe parcursul lunii iunie să le urmeze exemplul.

Când se termină copilăria? Niciodată – pentru că ea este o stare care ţine de minte şi de suflet, nu de vârsta biologică. Şi pentru că nu este simplu să redevenim copii şi să găsim acea resursă internă a lor de a trece peste greutăţi cu zâmbetul pe buze – în acest an, la TVR, avem nu doar o zi, ci exact o lună în care putem să învăţăm acest lucru.

Comentarii

Continue Reading

Campanie TV

Desenul copilului tău poate apărea pe 1 iunie la PRO TV!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această perioadă, copiii sunt cei mai fericiți pentru că își petrec zilele în familie, studiază acasă, se joacă și recuperează tot timpul pe care nu și l-au petrecut alături de părinți. Copiii sunt o sursă inepuizabilă de motivare și voie bună pentru cei din jur și nu numai, iar acum inocența și modul lor simplu de a gândi ne poate aduce tuturor speranța că #NeFacemBine. De aceea, pe 1 iunie, PRO TV spune Copiii ne fac mari.

 

În inima unui copil încape întregul univers. Iar în ochii lui, oameni mari sunt super eroi! Cine este eroul copilului tău? PRO TV provoacă toți copiii la creativitate, iar desenele lor vor putea fi difuzate la televizor!

 

Tot ce trebuie este ca fiecare copil să facă un desen cu tema “Eroul meu preferat”, iar părinții, bunicii sau prietenii să trimită creațiile până pe 28 mai pe adresa de email copiiinefacmari@protv.ro sau să le posteze pe Instagram cu hashtag #copiiinefacmari și cu tag către pagina @protv_romania.

 

Cele mai creative desene vor fi difuzate la PRO TV luni, 1 iunie, în clipuri speciale și în edițiile speciale ale emisiunilor Vorbește lumea și La Măruță!

 

Copiii ne fac mari!

Comentarii

Continue Reading

Campanie TV

TVR continuă să spună „Mulţumesc” în campania #RespectCelorDinLiniaIntai

Avatar

Published

on

            Criza prin care trecem acum cu toţii a produs schimbări pe care poate nici nu ni le imaginam în urmă cu ceva timp. Lumea a stat în loc pentru o vreme sau cel puţin are o altă dinamică. Dar sunt acei oameni care prin profesia lor, luptă ca să menţină totul în mişcare, pentru ca noi să fim în siguranţă şi sănătoşi, iar bătălia nu este deloc uşoară. Cadrelor medicale, pompierilor şi forţelor de ordine, TVR le spune #Mulţumesc în campania dedicată lor, #RespectCelorDinLiniaIntai.

            De peste o lună de zile, Televiziunea Română derulează o campanie specială dedicată eroilor care luptă direct şi activ cu pandemia. Doctori, asistenţi, infirmiere, poliţişti sau militari, cu toţii fac parte din prima linie a acestei bătălii. În cadrul Telejurnalului de seară, de la ora 20:00, putem asculta poveştile impresionante ale celor care pun datoria mai presus de orice. La finalul ştirilor TVR ne sunt prezentate reportaje din viaţa unor oameni speciali, pentru care fiecare zi de muncă reprezintă un risc, dar care nu se clintesc din misiunea lor.

Urmând exemplul altor oraşe din lume, turnul TVR este prima clădire din ţară care îşi aprinde în fiecare seară luminile în semn de omagiu. Lumini albe şi roşii ca simbol al solidarităţii, proiectarea tricolorului sau animaţii reprezentative vor putea fi urmărite de către toţi românii. O idee frumoasă menită să încurajeze şi alte instituţii în susţinerea celor care dau dovadă de spirit de sacrificiu şi devotament. Şi dacă tot am vorbit despre culori şi grafică, trebuie menţionat că proiectul este realizat în colaborare cu artistul Sergiu Doroftei, absolvent al Universității de Arte din București, cu o experiență de 15 ani în domeniul video. Logo-ul este unul sugestiv, reprezentând două aripi în tonuri roşiatice, asemenea sângelui atât de preţios pentru viaţă, pe un fond albastru deschis, alături de mesajul campaniei.

Campania „Respect celor din linia intâi” este a noastră a tuturor prin mesajele pe care fiecare le poate transmite eroilor acestor zile. Ne puteţi spune povestea eroilor pe care îi cunoaşteţi şi sunt acum la datorie. Scrieţi-ne pe numărul de WhatsApp 0733 508 076 sau pe pagina de Facebook Știrile TVR. Fiecare mesaj, fiecare încurajare, fiecare mulţumesc contează pentru a le arăta respect celor din linia intâi.” scrie Televiziunea Română pe reţeaua de socializare. Mesajele de mulţumire nu au întârziat să vină şi merită să urmăriţi în continuare adevărate poveşti de viaţă ale celor care luptă în fiecare zi pentru o lume mai bună şi mai sănătoasă.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0