Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Smiley, uluit de un concurent de la Vocea României

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri seară, de la ora 20:30, telespectatorii vor avea partea de a treia rundă de audiții pe nevăzute la Vocea României. Voci impresionante se vor lăsa descoperite de Tudor, Irina, Andra și Smiley, iar românii se vor bucura de momente speciale, concurenți plini de entuziasm și replici savuroase.

O voce rară îi va emoționa pe antrenori și îi va face să reacționeze imediat: ”Ai o voce extraordinară, mi s-a părut că-l aud pe Aurelian Andreescu. Pe oriunde am fost mi s-a spus că o voce ca a lui nu o să se mai nască. Ei, iată că tu ne demonstrezi că există un al doilea Aurelian Andreescu și e chiar aici în fața noastră”, va spune Andra. Nici Smiley nu va rămâne indiferent și va încerca să-l convingă că trebuie să ajungă în echipa lui: ”Ești ca o gură de aer curat, parcă eram în vârf de munte și îmi venea să strig, să cânt. Doamne, cum se poate așa ceva? Unde ai fost până acum? Nu cred că am auzit o voce ca a ta la Vocea României până acum. Ai cântat atât de puternic și totuși atât de discret”.

Cum vor reacționa ceilalți doi antrenori, ce are Irina Rimes în comun cu cel de pe scenă, dar și cine sunt ceilalți concurenți care i-au făcut pe antrenori să înceapă lupta, vedem vineri aceasta, de la ora 20:30, la Vocea României.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending