Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Tudor, Smiley, Lori și Despot încep în pași de dans sezonul șapte Vocea României!

Published

on

Mâine începe sezonul șapte Vocea României! De la 20:30, telespectatorii vor urmări prima ediție a celei mai tari competiții a vocilor și se vor bucura de un spectacol fascinant.

Concurenții sunt pregătiți să impresioneze și nu se tem să dea totul pe scenă, iar Tudor, Smiley, Lori și Despot dansează, inspirați fiind de melodia cântată de unul dintre participanți. Ei vor realiza vineri un moment electrizant, plin de energie și foarte mult umor.

 

Nu va lipsi nici iubirea din prima ediție Vocea României. Un concurent îndrăgostit va fi încurajat de către iubita lui într-un mod special atât în culise, cât și pe scenă. Cei doi își vor face declarații pline de patos, iar antrenorii le vor urma exemplul și vor începe un șir de îmbrățișări. ”Am înțeles de ce cânți atât de bine, pentru că ai o muză.”, îi va spune Lori băiatului la finalul reprezentației acestuia.

 

Antrenorii vor rămâne mâine fără cuvinte în fața unui concurent cu o voce formidabila. ”Ești tare… ești foarte tare. Cred că este unul dintre momentele alea de la Vocea României în care-i spui unui moment că e cât o finală. Ai fost stare de la un cap la altul.”, îi va spune Tudor, vizibil emoționat.

 

”Eu am apăsat butonul, m-am întors, și în momentul ăla mi-am dat seama că am uitat tot ce aș fi vrut să-ți spun în momentul în care te-am văzut. Dar dacă Tudor a spus despre tine că ești o scorpie… acum mi-e puțin frică.”, îi va spune Despot unei concurente, în timp ce Smiley, uimit de o altă reprezentație, va spune: ”Eram siderat!!! Bă, ești prost?! Serios??? Heeei, hei, sunt și eu aici! Nici nu m-a văzut! Am zis să nu mă bag peste momentul ăsta emoționant. M-am emoționat și eu, m-am emoționat serios. Și n-am mai apucat să zic nimic.”.

 

 

Începând de mâine, dăm sunetul mai tare în sezonul șapte Vocea României!

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending