Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Următorii 10 semifinaliști Românii au talent sunt gata să ne uimească LIVE, vineri, în cea de-a doua semifinală!

Avatar

Published

on

Următorii zece semifinaliști ai sezonului #7epic Românii au talent pregătesc zilele acestea momentele cu care vor face tot posibilul să cucerească juriul și publicul vineri, de la 20:30, în cel de-al doilea spectacol LIVE!

Anca și Lucca, Anka, Călin Mureșan, Don Elvis, Eva Timuș, George Aghinea, Lavinia Săteanu, OK World Wide, Silviu Roșu și Ștefan Florescu vor aduce pe scena talentului numere impresionante de magie, dans, acrobație, canto sau jonglerii cu mingea și vor lupta pentru un loc în marea finală.

SMILEY SI PAVEL BARTOS, ROMANII AU TALENT, PRO TV

 

Despre concurenții din a doua semifinală Românii au talent

 

Lucca și-a descoperit pasiunea pentru magie în urmă cu 20 de ani, pe când avea 19 ani, atunci când a cumpărat un truc de la un magazine de profil. Apoi și-a dat seama cât de frumoasă este această artă și a început să învețe despre ea și să facă spectacole. A devenit iluzionist profesionist în anul 2008. Anca și Lucca s-au cunoscut în 2011, iar până atunci Anca nu știa că magia există. Au început să lucreze împreună la propriul lor număr și au participat la campionate de magie cu el. Cei doi sunt soț și soție, dar sunt parteneri și pe scenă. Anca a făcut și dans sportiv de performanță de la 8 ani, obținând premii importante, iar Lucca este pasionat de muzică și cântă la chitară și voce.

 

De când era mică, Anka a descoperit că are talent, fiind atrasă de muzică deoarece mama ei era dirijor în corul bisericesc. Împreună, mergeau la slujbe și așa a început și ea să cânte. Locuiește în Italia, unde lucrează la florăria surorii ei. Părinții ei, cât timp au locuit în România, au fost florari, de aici și pasiunea ei pentru acest domeniu. În ceea ce privește muzica, talentul i-a fost recunoscut de foarte multe ori și a avut colaborări importante pe acest plan. Anka o admiră foarte mult pe Angela Gheorghiu, iar participarea la Românii au talent reprezintă pentru ea un pas înainte, o realizare pe plan profesional și o experiență din care are foarte multe de învățat.

 

Totul a început pentru Călin Mureșan când era în clasa a șasea. Atunci, cineva l-a îndrumat să facă o activitate extrașcolară, așa că a decis să înceapă dansul. Concurentul crede că orice om își caută acel loc numit acasă și deseori asta se reflect în pasiunea pe care o are și pe care o transmite. Pentru el, acasă este sala de dans, unde își petrece cel mai mult timp, dansul reprezentând lupta între viața pe care o are acum și cea pe care și-a dorit-o întotdeauna. Călin a participat de-a lungul timpului la mai multe olimpiade de coregrafie, reușind să obțină locuri pe podium, dar și la festivaluri retro.

 

Don Elvis este preot catolic și în același timp artist recunoscut pe plan mondial, unicul Catholic priest Elvis Impersonator din lume. Este originar din București, însă imediat după revoluție a plecat în Italia, unde a absolvit facultatea de Teologie. În prezent, își desfășoară activitatea atât ca preot, cât și ca artist în Avezzano, Italia. De-a lungul timpului, concurentul a lansat șase albume și, pe lângă muzică, este pasionat de înot, fotbal, snowboard și echitație.

 

La jumătatea clasei întâi, Eva Timuș a fost înscrisă de către părinții ei la Școala de muzică și, imediat după înscriere, a început să participle la concursuri la care a obținut doar primul loc. Până în acest moment, are 25 de trofee în palmares. Eva a fost și actriță, a jucat rolul principal într-un film turnat în Moscova și își dorește să devină un artist complex, lucrând neîncetat pentru acest vis. Totodată, una dintre cele mai mari dorințe ale sale este să ajungă în Statele Unite ale Americii, la Disney.

 

George Aghinea a moștenit talentul de la bunica lui, care cânta în tinerețe la diverse festivaluri. George este nepotul semifinalistului sezonului șase Românii au talent, Florin Zgăvârdici, căruia i-a urmărit evoluția în competiție. Pentru el, cel mai fericit moment a fost acela când a început să se ocupe serios de muzică. Atunci când a început să participe la concursuri și festivaluri de profil s-a simțit cu adevărat împlinit. Își dorește să fie apreciat pentru talentul lui și vrea să ajungă în Statele Unite ale Americii pentru a o cunoaște pe Jessie J, fiind un mare fan al său. De asemenea, George visează să devină un artist cunoscut pe marile scene ale lumii.

 

Lavinia Săteanu provine dintr-o familie de muzicieni, iar la 6 ani a început să studieze vioara. A făcut școala de muzică și liceul în Constanța și a continuat cu studii la Conservator și master în București. Încă din facultate, a cântat într-un cvartet și a participat la diverse evenimente, cel mai important fiind alături de chitaristul Steve Vai. În momentul de față, Lavinia colaborează cu trupele Spitalul de urgență și Sarmalele reci, cântă vocal, dansează și gătește foarte bine. Participarea la Românii au talent reprezintă încununarea carierei ei de până acum și totodată o rampă de lansare, fiind susținută de toată familia.

 

În acest sezon, Andi Moisescu a apăsat butonul auriu pentru trupa OK World Wide. Cei cinci membri își doresc să reprezinte prin fiecare dans al lor ceea ce simt, o stare de bine. Grupul s-a înființat în anul 2002, iar băieții sunt autodidacți. De-a lungul timpului au dansat în România, Grecia, Italia, Germania, Abu Dhabi, Dubai, Doha, Marea Britanie și multe alte țări. Concurenții sunt încrezători în talentul lor și spun că atuul lor este acela că nu refuză nicio provocare. De asemenea, ei spun că nu există vreun act de entertaining pe care să nu-l poată realiza și că ceea ce au ei și nu au alții este diversitatea aptitudinilor: unul se învârte în cap, altul sare pe pereții sau trambulină, altul învârte bețe și săbii cu foc și altul dansează sau se dă peste cap pe bară.

 

Silviu Roșu cântă la pian din clasa întâi. A studiat acest instrument doar la școală, nu a luat vreodată lecții în particular, însă talentul există în familia sa: tatăl și fratele cântă la chitară, respectiv tobe. Silviu a participat la diverse concursuri de-a lungul timpului, iar cele mai fericite momente din viața lui au fost atunci când tatăl lui i-a cumpărat un pian și când s-a înscris la preselecțiile Românii au talent.

 

Ștefan Florescu a fost finalist în primul sezon Românii au talent și a revenit anul acesta pentru a demonstra că a evoluat. A început să facă jonglerii cu mingea în urmă cu opt ani și până atunci a jucat fotbal. După finala celui mai tare show de divertisment, Ștefan a participat la Campionatul mondial de Freestyle football, unde a obținut locul al treilea. De un an și jumătate face spectacole stradale prin lume și a ajuns aproape în toate capitalele din Europa, aceasta fiind sursa lui de venit.

 

Vineri, de la 20:30, românii sunt invitați să ia parte la un spectacol extraordinar și să-și susțină favoriții, care pot ajunge în marea finală Românii au talent și pot fi cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

Emisiuni

“Măicuța” Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

”Am o curiozitate. Sunt ortodocși în sală?” A fost prima întrebare a Magdalenei Chihaia, o măicuță care a urcat pe scena iUmor și care a reușit să-i șocheze și pe jurați, dar și pe spectatori.

Dacă la început a uimit prin inocența ei, ulterior, sora Magdalena s-a dezbrăcat de tot. Și de smerenie, și de haine.

”Unii oameni spun că Dumnezeu îi iubește pe cei care merg la biserică. Dumnezeu îi iubește pe cei care stau la coadă la Sfânta Parascheva. Am fost și eu o femeie civilă cândva. Când m-a atins prima dată un bărbat mi-am dat seama că se pot face multe. Prima dată m-am rugat să termine mai repede. Apoi mi-am dat seama că bărbații n-au nevoie de rugăciuni pentru asta.”, a spus ea.

Iar șirul declarațiilor a continuat, spre deliciul juraților, care au fost șocați să o vadă…aproape dezvbrăcată.
https://www.youtube.com/watch?v=K3M5yUTENNE

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Vineri seara, tinerii continuă să impresioneze la Românii au Talent! Andra: ”Ați ridicat ștacheta!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la ora 20:30, etapa preselecțiilor continuă la Românii au Talent, iar concurenții vor să demonstreze că munca și dăruirea lor merită să fie văzută și aplaudată. Și în cea de-a opta ediție, seara va fi de #un10perfect: de la voci neașteptate, la melodii cu un puternic impact emoțional, de la copii de 9 ani pasionați de haltere la mașini revoluționare, fiecare moment va fi de neuitat! 

Copiii vor fi, din nou, în centrul atenției! O puștoaică de 9 ani va transmite un mesaj către colegul ei de școală: ”Vezi că apar la TV! Toată lumea o să mă vadă și o să facă selfie cu mine” și apoi va îi va impresiona pe jurați cu pasiunea ei neașteptată, halterele: ”am 25 kilograme și fac genoflexiuni cu 45kg”.

La doar 12 ani, o tânără balerină va atrage atenția încă de la urcarea pe scenă: ”Ai o postură impecabilă”, va spune Mihai Petre. Ce va urma și ce o va face pe Andra să exclame: ”Ați ridicat ștacheta. Vă bucurați de copilărie prin atâta muncă”, aflăm în această seară!

Emoția va atinge cele mai înalte cote la momentul pregătit în amintirea celei care acum ”dansează printre îngeri”, Ema Neagu, concurentă în cel de-al nouălea sezon al emisiunii. Concurenta care va veni tocmai din Canada pentru a cânta o piesă special creată cu gândul la Ema îi va face pe jurați să-și amintească de performanța pe care au văzut-o în urmă cu un an: ”Ne-am amintit cu drag și durere de prezența ei. Ești o apariție care a răspândit multă emoție”, va spune Florin Călinescu.

”Un nou tip de entertainment”, așa cum îl va defini Andi Moisescu, își va face loc pe scenă: un moment de wrestling, la capătul căruia concurenții îi vor face o propunere inedită Andrei: ”Ai putea deveni prima femeie luptătoare de wrestling din România”. Cum va reacționa ea și cum va fi jurizat momentul, descoperim astăzi.

De la 20:30, nu ratați pe PRO TV, o nouă ediție Românii au talent, care va stârni reacții puternice și diverse, va aduce tehnici impecabile de magie și se va apropia de perfecțiune cu un nou golden buzz!

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Petre a apăsat aseară butonul auriu! Show-ul a fost din nou, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă seară de vineri s-a încheiat, la finalul căreia concurenții au demonstrat că talentul, emoția și bucuria de a fi scenă sunt elementele care pot menține pozitivismul în jurul nostru. Laudele juraților au fost și de această dată la cote înalte: ”Mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ați creat-o”, ”Nu am nicio îndoială că ești talentat”, ”Pentru mine este un dar rar și neprețuit ce ai făcut tu”, fiind doar câteva dintre reacțiile acestora.

 

Sara Ardeleanu, fetița de 10 ani, născută pe 10 martie care și-a început momentul cu o poveste emoționantă: ”Mă uitam la Românii au talent și am văzut o balerină, am zis că vreau și eu”, a reușit să-l facă pe Mihai Petre să apese butonul auriu. Cu lacrimi în ochi și cu mândria că a putut să o vadă dansând, acesta a afirmat: ”Sezonul acestea tu ești minunea mea. Mi s-a părut unul dintre cele mai frumoase momente de dans pe care le-am văzut vreodată”

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.3 puncte de rating și 43.9% share, cifre de peste 5 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.2 puncte de rating și 8.8% share. 

Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:10, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

 

Ansamblul folcloric ”Codrulețul”, Krzystof Maciej Kaczka, C.S. Shinobi, Nicolai Elistratov, Sabin Afilipoaei, Claudiu Macarie, Cveti & Jasi, Laura Muruzuc, Revolution Family, Radu Mateucă, Duo No Gravity, Natalia Tatarintseva, Tomer Dudai și Valentin Alexiu sunt cei care au obținut 3 sau 4 de DA și merg în următoarea etapă!

Vinerea viitoare, de la ora 20:30, noi concurenți vor demonstra că talentul lor merită o șansă pe scena Românii au talent!

 

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0