Connect with us

Emisiuni

PRO TV va difuza în această seară Semifinala MASTERCHEF! Cine vor fi cei 4 finalişti?

Published

on

Reclame

Luni seară, semifinala MasterChef, aduce în fața telespectatorilor cele mai impresionante probe și provocări cu care se vor confrunta cei opt concurenți rămași în competiția pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

24 de concurenți au intrat în bucătăria MasterChef, însă doar cei mai buni opt bucătari amatori vor afla ce înseamnă emoțiile semifinalei și vor trece prin cele incitante provocări. Ana, Atena, Alexandra, Lori, Bologa, Raul, Robert și Falvius se vor duela în trei  probe de foc, care vin la pachet cu multe alte surprize.

 

Chef Samuel Le Torriellec, chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu le vor nota preparatele, iar concurenții care vor reuși să acumuleze cele mai multe puncte în cele trei probe vor intra în marea finală! Doar patru dintre cei opt vor avea șansa să treacă mai departe către marele premiu, ceilalți patru vor fi eliminiați în baza notelor obținute.

Cei trei jurați le-au pregătit probe spectaculoase, unice în competiția MasterChef de până acum, menite să scoată din concurenți tot ce este mai bun, să le testeze creativitatea, să îi motiveze, să pună 100% din potențialul lor în preparate.

 

Bătălia dintre Lori și Alexandra va fi una intensă până în ultimul moment: „Ar trebui să îi acordăm un Oscar pentru rolul pe care l-a intrepretat în acest concurs!”, va spune Alexandra, iar Lori va completa: „Nu apreciez nimic la ea!”. Chiar și libertatea totală le va pune bețe în roate concurenților: „Nu am nicio idee!”, va spune Bologa. Adaptarea la tipologiile umane și la cele de consum va fi una dintre cele mai dificile probe din semifinală.

Cum se vor descurca cei opt concurenți cu probele date de jurați, cine vor fi cei care vor avea cel mai echilibrat duel, dar și cine sunt cei care vor reuși să acumuleze cele mai multe puncte și să ajungă în marea finală MasterChef, rămâne de văzut luni, la Pro TV, de la ora 22:00.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending