Connect with us

Emisiuni

PRO TV va difuza din această primăvară emisiunea Dancing with the stars, prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral

Avatar

Published

on

Pro TV a achiziționat licența de producție a formatului Dancing with the stars, de la BBC Production. Prezentatorii show-ului vor fi Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka. Emisiunea va intra in grila de primavara! 

 

Cu peste 30 de premii la nivel global, show-ul este o competiție de dans între 11 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție.

 

În curând, Mihaela Rădulescu și Cabral vor fi gazdele acestui show grandios și le vor aduce telespectatorilor un spectacol extraordinar și foarte multă distracție.

 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai importante persoane din media din România, având peste 20 de ani experiență în televiziune și presă scrisă. Este pasionată de sporturi extreme și a făcut gimnastică ritmică de performanță. Mihaela a acceptat cu bucurie propunerea de a fi, alături de Cabral, gazda acestui show și a declarat: „Pentru dans trebuie să ai pasiune, chef, stare, talent, îndrăzneală, libertate, încredere în tine. Dansul n-a făcut niciodată rău nimănui, dansul e bucurie și emoție, distracție și flirt. Cine nu dansează, nu iubește, nu simte. Mă bucur enorm că dansul revine în prim plan și că va face, la Pro TV, un show fantastic. Distribuția e super provocatoare, echipa e de milioane, iar prezentatorii… vis!”.

 

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori și actori de televiziune. Este una dintre figurile marcante din showbiz-ul românesc, este spontan, se reinventează de fiecare dată, reușește să surprindă prin tot ceea ce face și are o carismă inegalabilă. Pentru Cabral, acest show reprezintă o adevărată provocare, pe care abia așteaptă să o înceapă: “Ani de-a rândul, oamenii au arătat că apreciază emisiunile de dans, așa că decizia de a oferi un spectacol bazat pe dans nu e o surpriză. Rămâne să vedem dacă și de data asta vom reuși să ne ridicăm la nivelul așteptărilor românilor, dacă muzica și dansul, decorul, concurenții și prezentatorii vor însemna, laolaltă, un spectacol de zile mari. Noi așa sperăm!”.

 

Show-ul Dancing with the stars este în producție în peste 49 de țări, printre care Argentina, Australia, Croatia, Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Turcia, Suedia sau Statele Unite ale Americii. Rezultatele de audiență pentru versiunea difuzată în Marea Britanie au crescut în fiecare an, ajungând acum să fie cu 65% mai mari decât în momentul lansării, în anul 2003, iar în Statele Unite ale Americii audiența atinge 25 de milioane de telespectatori.

Dancing with the stars este show-ul care îi va cuceri pe români în această primăvară, cu un adevărat spectacol plin de lumină, energie, tehnică, luptă, forță și foarte multă distracție.

 

Foto Credit: PRO TV

https://www.radardemedia.ro/cel-mai-asteptat-cooking-show-de-la-pro-tv-masterchef-intra-grila-toate-detaliile-aici/

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending