Connect with us

Premieră TV

PRO TV va difuza o ediţie specială de 1 decembrie – VOCEA ROMÂNIEI! Cine intră în competiţie?

Avatar

Published

on

Au rămas câte patru concurenți în fiecare echipă la Vocea României, iar vinerea aceasta vor lupta pentru un loc în semifinală, într-un spectacol grandios pe scena cele mai tari competiții a vocilor.

 

Echipa Tudor a prezentat până acum momente fabuloase, însă numai Meriam Jane Ndubuisi, Laurențiu Mihaiu, Ștefan Știucă și Maria Rădeanu au convins publicul și pe antrenorul lor că merită să meargă mai departe în competiție. Meriam a cântat până acum trei melodii puternice: You make me feel like a natural woman, A hard days night și Weak și a uimit de fiecare dată cu timbrul ei vocal special și cu forța de interpretare. Laurențiu Mihai a început Vocea României cu piesa Chasing cars și a ajuns în echipa Despot, după care, în etapa Confruntărilor, a cântat Second chance, iar Tudor i-a dat o a doua șansă și l-a salvat, iar în primul live a convins publicul cu interpretarea piesei Jesus Christ Superstar. Și Ștefan Știucă a impresionat publicul cu vocea sa formidabilă și cu timbrul lui grav. Concurentul a cântat Nothing compares 2 U, Redemption Song și Jersey girl, a trăit la intensitate maximă fiecare reprezentație și a transmis pasiune pentru muzică. Maria Rădeanu a uimit antrenorii cu vocea sa și cu determinarea, încă din etapa audițiilor pe nevăzute. Concurenta a cântat până acum melodiile Someone like you, Do I Wanna Know? și The impossible, iar Tudor a pariat de fiecare dată pe ea și pe potențialul ei artistic.

 

Echipa Smiley a făcut spectacol pe scenă și a transmis de fiecare dată bucurie și dragoste pentru muzică. În urma celor trei etape de până acum, patru concurenți au rămas alături de antrenor: Paul Bătinaș, Octavian Casian, Ana Munteanu și Amir Arafat. Paul a cântat extraordinar piesele Tennessee whiskey, Mercy și Me and Mr Jones, a demonstrat că este un adevărat artist și a convins publicul că merită din plin să fie votat și să continue lupta pentru marele trofeu. Octavian i-a surprins pe toți cu aparițiile sale spectaculoase și cu timbrul său vocal unic în competiție. Concurentul a interpretat în mod original melodiile A change is gonna come, Have you ever seen the rain și Tears in heaven și a convins că are toate datele pentru a merge mai departe. La numai 16 ani, Ana a uimit antrenorii cu forța din vocea ei și cu interpretările impecabile. Ana a cântat până în această etapă Bensonhurst Blues, Runnin’ și It’s a man’s world  și a primit de fiecare dată felicitări și ropote de aplauze. Amir a adus în cele trei etape de până acum fericirea și emoția pe scenă, prin melodiile pe care le-a interpretat: Make it rain, Breakeven și Desert rose. Vocea lui a impresionat publicul și antrenorii, iar momentele sale au fost lăudate.

 

Echipa Lori a fost magnetică în fiecare etapă a competiției. Chiar dacă toți concurenții au excelat și au demonstrat că pot face spectacol, numai patru continuă lupta la Vocea României: Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Diana Brescan și Zsuzsana Cerveni. Patru fete extraordinare, cu voci memorabile. Adriana a uimit de fiecare dată audiența cu puterea sa și cu vocea deosebită. Ea a cântat până acum Bound to you (Burlesque), Visez din nou și Send me an angel, a sensibilizat antrenorii și publicul cu fiecare interpretare a sa și i-a convins că merită din plin să continue competiția. Amalia a umplut întotdeauna scena cu energie, optimism și frumusețe. Concurenta a cântat Seven nation army, Rumor has it și Someone like you și Ex’s and oh’s, reușind să fascineze publicul cu momentele pe care le-a creat. O prezență extrem de elegantă și rafinată, Diana i-a cucerit pe toți cu vocea ei caldă și cu frumusețea ei. Ea a interpretat în cele trei etape de până acum melodiile Video games, Uncover și A night like this și a demonstrat că pasiunea ei pentru muzică este uriașă. Zsuzsana a reprezentat o adevărată surpriză pentru antrenori, datorită timbrului ei vocal puternic. Concurenta a interpretat magistral trei piese: Mistreated, Billie Jean și Papa was a Rolling Stone, iar publicul și antrenorii au fost de fiecare dată fascinați de atitudinea ei și de vocea ei colosală.

 

Echipa Despot a impresionat prin forță, atitudine și determinare și le-a prezentat telespectatorilor momente de neuitat. Chiar dacă a fost foarte dificil de ales dintre concurenți extrem de buni, în final, patru au convins și merg mai departe: Andrada Crețu, Robert Pița, Andreea Dragu și Mano Botond Raduly. Andrada a început competiția cu piesa What a man și a continuat-o cu Locked out of Heaven și Think, reușind cu fiecare reprezentație a sa să convingă publicul că este pregătită pentru competiție. La audițiile pe nevăzute, Robert a interpretat piesa Mama I’m coming home și a ajuns în echipa Lori, iar în etapa Confruntărilor a cântat When love comes to town și a fost salvat de Despot. În primul live Vocea României a cântat Oh, darling și a uluit publicul prin calitățile sale vocale incredibile, dar și prin felul în care s-a transpus în piesă. Plină de energie și atitudine, Andreea a cântat pe scena Vocea României piesele Sexy silk, Deeper și Son of a preacher man. Antrenorul ei a fost convins de calitățile ei vocale și a decis cu fiecare ocazie să continue alături de ea. Mano i-a bucurat pe toți cu interpretările originale ale pieselor In my defence, Woman in chains și Hello, iar publicul a rezonat perfect cu reprezentațiile sale și l-a ales să meargă în cel de-al treilea live.

Vineri, de la 20:30, 16 concurenți vor prezenta momente fascinante și vor face show pe scena Vocea României!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

Premieră TV

Tenisul revine pe zgură! Palermo Ladies Open se vede doar la Digi Sport

Avatar

Published

on

Foto Credit: DIGI

Palermo Ladies Open se vede în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 2 și 4, începând cu 3 august. După o lungă perioadă fără tenis, fanii sportului alb au motive de bucurie: începe primul turneu unde România le va avea reprezentante pe tabloul principal pe Sorana Cîrstea și Irina Begu. În situația în care cateva jucătoare s-au retras, este posibil și ca Patricia Țig să avanseze și să nu mai joace în calificări, acolo unde o întâlnim și pe Gabriela Ruse, care trebuie să câștige două meciuri pentru a avansa pe  tabloul principal.

Turneul de la Palermo este de categorie WTA International, fiind primul turneu oficial organizat după 9 martie, întrerupere cauzată de pandemie, și se va juca pe zgură. Calificările încep pe 1 august, iar partidele de pe tabloul principal se joacă începând de luni, 3 august. Sportivele din România și Bulgaria au fost scutite de autoritățile italiene de carantină pentru 14 zile, cu condiția prezentării unui test negativ nu mai vechi de 72 de ore. Organizatorii au declarat că au asigurat toate condițiile sanitare pentru a preveni răspândirea virusului și au un regulament foarte strict pentru a putea demonstra că tenisul poate reveni pe teren.

Simona Halep a anunțat inițial că va participa la acest turneu, însă, în contextul creșterii cazurilor de infectări din România, sportiva româncă a ales să se retragă. Numărul 2 WTA a confirmat, însă, participarea la turneul de la Praga, din a doua săptămână a lunii august.

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Adela Diaconu a lansat singurul travel reality-show din România!

Avatar

Published

on

Pandemia de Covid

19 a adus schimbări și în lumea televiziunii. Prezentatorii TV au fost nevoiți să se reinventeze și să vină cu soluții practice la emisiunile pe care le moderează, pe placul publicului și a situației actuale cu care ne confruntăm.

 

După #stayhome și #staysafe, materiale făcute prin Skype sau Zoom de acasă, majoritatea realizatorilor au revenit în platourile TV, iar alții au avut parte de un nou început. Ce ne lipsește încă cel mai mult, după ce am reușit să ne revedem cu cei dragi? După ce tânjim? Probabil un răspuns ar fi libertatea călătoriilor. După vacanțe. Se pare că anul 2020 ne va lipsi de acest privilegiu, din teama de a nu îi îmolnăvi pe cei dragi și mai predispuși pericolului virusului. Rămânem responsabili, însă cu siguranță avem nevoie de frumos, de lumină, de bine și de a (re)vedea locuri frumoase. Astfel, una dinre cele mai îndrăgite și apreciate emsiuni TV din România, „BV 01 ADE” by Adela Diaconu și-a schimbat formatul în această perioadă.

 

Noul format al emisiunii „BV 01 ADE” by Adela Diaconu prezintă un reality-show de călătorii și turism cultural, într-un format fresh, dinamic, fashion, prezentatoarea și producătorul TV fiind protagonista show-ului. Fosta tenismenă vă invită să îi fiți alături într-o incursiune în locuri fascinante și uimitoare, de unde telespectatorii vor vedea imagini inedite. Până acum au fost prezentate destinații deosebite, precum Cinque Terre, Zell am See, Capri, Amalfi Coast, Florence, Toscana, mari capitale europene, locuri de agrement din cele mai importante orașe ale lumii, natura salbatică, turism extrem, fashion, design interior, arhitectură, cultură și religie, obiceiuri și credințe, cooking show, etc.

Travel reality show-ul aduce în atenţia telespectatorilor și locuri mai puţin cunoscute din destinaţii celebre.

Singurul travel reality-show din România poate fi urmarit in fiecare weekend la Nova TV!

 

✅ Sâmbătă ~ 18:00 , 22:30; Duminică ~ 12:00, 22:30 la #Bv01Ade by #AdelaDiaconu pe #NovaTv

➡️📽📺🎥 Live si pe internet http://live.novapress.ro/ ✅ Reluări: Luni ~ 16:00; Miercuri ~ 10:00; Vineri ~ 22:30.

Emisiunile difuzate se pot urmari aici: https://www.novapress.ro/video/bv-01-ade.html

Pagina oficiala de Facebook: Adela Diaconu – https://www.facebook.com/www.adeladiaconu.ro/

 

Adela Diaconu a reușit în ultimii 18 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE”, „FASHION KIDS”, „COOKING SHOW”, „ AMBASAD’OR PLAY” by Ana & Nicole Stan, „Ioana Lee Show” by Ioana Lee, „My CliniQ” by Diana Bianca, dar și prin organizarea pro bono de evenimente culturale, sportive si de modă.

 

Dea lungul anilor, aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă nu au întârziat să apară. „BV 01 ADE” a primit distincția de „Cea mai bună şi longevivă emisiune tv de lifestyle din România”, „Cea mai bună emisiune de fashion şi lifestyle”, „Premiul pentru eleganţă şi stil în televiziune”, „Premiul pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media”, iar gazda are în palmares diploma de „Excelență pentru producție TV”, precum și titlul de ”Femeia de succes”, acesta din urmă obținut în anii 2015, 2016, 2017, 2018 și 2019.

 

Originară din Brașov, după ce a practicat tenisul de performanță, Adela a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de peste un deceniu și în care a adus un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu, ca journalist, să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, a adus în prim-plan viețile și reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări.

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Discovery Channel documentează lansarea istorică a rachetei SpaceX, cu echipaj uman la bord

Avatar

Published

on

Lansare spațială: America, o nouă misiune va fi transmis și în România duminică, 14 iunie, ora 21:00, după evenimentul de lansare live de pe 30 mai.

 

  • Emisiunea este urmată de NASA și SpaceX: Călătoria în viitor, un documentar de două ore despre eforturile SpaceX de a deveni prima companie privată care să trimită astronauți în spațiu

 

Echipa Discovery Channel a documentat istoria în timp real, odată cu lansarea de pe 30 mai a navei Crew Dragon a SpaceX, de la centrul spațial Kennedy. Evenimentul a marcat prima misiune spațială din ultimii nouă ani a unei nave care părăsește teritoriul Statelor Unite ale Americii cu obiectivul de a ajunge pe orbita Terrei. Evenimentul va fi difuzat în premieră în România, duminică, 14 iunie, ora 21:00, la Discovery Channel. 

 

Echipele Discovery și Science Channel au petrecut peste un an documentând eforturile SpaceX de a deveni prima companie privată care să trimită astronauți în spațiu. Evenimentul special live a oferit atât acces la imaginile din cadrul lansării, cât și informații de specialitate de la fondatorul și inginerul șef al SpaceX, Elon Musk, sau de la ceilalți profesioniști ai sectorului aerospațial, în cadrul unui documentar special.

Pe parcursul celor două ore ale documentarului, vor fi prezentate proiecte științifice și inginerești incredibile, realizate de SpaceX, ce au stat la baza acestui moment istoric, telespectatorii având șansa de a trăi o experiență inedită chiar din confortul casei lor.

Documentarea evenimentului va purta fanii de-a lungul misiunii de trimitere a astronauților Bob Behnken și Doug Hurley către Stația Spațială Internațională pe o navă Dragon Space Crew. Misiunea, cunoscută sub numele de Demo-2, a folosit o rachetă Falcon 9, construită tot de SpaceX, pentru a o propulsa. Emisiunea va cuprinde comentarii ale astronauților, inginerilor și ai altor invitați speciali, precum și momentele captivante din timpul lansării de la Kennedy Space Center, NASA.

 

După această emisiune, va urma și un documentar de două ore, realizat în parteneriat cu The Washington Post și scriitorul Christian Davenport, a cărui experiență i-a permis să obțină acces în interiorul SpaceX, precum și un interviu special cu fondatorul și inginerul șef al companiei, Elon Musk, surprinzând poveștile incredibile despre această realizare istorică.

 

Lansare spațială: America, o nouă misiune este produs de Storied Media Group pentru Discovery Channel de către producătorii executivi: Aaron Fishman, Todd Hoffman și Michael Miller. Echipa de producători Discovery include nume precum: Wyatt Channell, Gretchen Eisele, Scott Lewers și Caroline Perez.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0