Connect with us

Emisiuni

PRO TV va difuză o ediţie specială ROMANII AU TALENT, duminică, în ziua de Paşte

Published

on

PRO TV va difuza si in ziua de Paste o editie speciala a celui mai vizionat show de divertisment din Romania, de la ora 20:30. 

Vineri, milioane de telespectatori au fost cu ochii pe cea de-a patra ediție a celui mai iubit show de divertisment, Românii au talent. Emisiunea a asigurat toate ingredientele pentru o seară perfectă, iar comentariile şi reacţiile celor patru juraţi – Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis – au făcut deliciul publicului. Cifre de audienta a ultimei editii, Romanii au talent, aici!

În culise, Smiley şi Pavel Bartoş i-au ajutat pe concurenți să treacă peste emoţii, au dansat, au cântat alături de ei şi s-au înfruptat din bunătăţile aduse special pentru momentele prezentate pe scenă. Ca de obicei, reacţiile celor doi, discuţiile şi implicarea în numerele concurenţilor au amuzat şi au stârnit hohote de râs. Au empatizat cu unele dintre numerele prezentate pe scenă şi s-au manifestat în consecinţă, fiind surprinşi de diversitatea talentelor venite la preselecţii.

Smiley şi Pavel se completează perfect, iar replicile lor spumoase şi, nu de puţine ori, ironice, rămân în memoria telespectatorilor pentru mult timp: „Un grup de tineri debutanţi. Văd că sunteţi îmbrăcaţi pe diferite genuri. Dânsul e un fel de Pharell”, a spus Smiley în momentul în care grupul Armonia seniorilor a intrat în culise. Concurenţii le-au povestit ce au pregătit pentru scenă, iar reacțiile celor două gazde au fost savuroase. Au dansat pe tot parcursul numărului şi au fost uimiţi de energia seniorilor.

Trupa The Beat a urcat pe scenă, iar puştii care au încins atmosfera la preselecţiile Românii au talent l-au făcut pe Pavel să spună: „Vreau să-l văd pe Bebe dând din plete!”. Şi, inspirat de reacţiile juraţilor, a exclamat: „Bebe cântă la Mihaela!”.

Poate cel mai delicios moment al celei de-a patra ediţii a fost cel în care Rodica şi Andrei Trifoi au venit la preselecţii pregătiţi aşa cum se cuvine, respectând câteva dintre tradiţiile româneşti.

Juriu Romanii au talent pro tv

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending