Connect with us

Radio

Probe amuzante pentru două cupluri de Valentine’s Day în studioul Virgin Radio Romania

Published

on

Reclame

Dacă februarie este luna îndrăgostiților, Valentine’s Day nu ar fi putut trece fără să fie sărbătorită la Virgin Radio Romania. Veronica Trandafir și Andrei Niculae, realizatorii matinalului Virgin Radio Romania Breakfast, pregătesc o ediție specială pentru ziua de 14 februarie, dar mai ales pentru noaptea acestei sărbători.

Pentru că ne plac concursurile, în cadrul campaniei Petrece o noapte cu Vero şi Andrei de Valentine’s Day, căutăm cel mai POWER COUPLE pe care să îl premiem cu 10.000 de lei. Ascultătorii se pot înscrie în concurs pe site-ul virginradio.ro până la sfârșitul săptămânii. Matinalii de la Virgin Radio Romania Breakfast vor alege – cu o zi înainte de Valentine’s Day – 4 cupluri semifinaliste care se vor lupta pentru marele premiu. Dintre acestea, în cadrul matinalului de pe 14 februarie, vor fi alese doar două cupluri finaliste care vor ajunge să petreacă o noapte cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în studioul Virgin Radio Romania, într-un nou maraton de 14 ore

Începând cu ora 20, într-o ediție specială a emisiunii Virgin Radio Romania Breakfast, Veronica Trandafir și Andrei Niculae vor transmite ON AIR și pe rețelele de socializare ale radioului, finala concursului Petrece o noapte cu Vero şi Andrei de Valentine’s Day! Timp de 14 ore, cele două cupluri rămase în joc vor trebui să treacă prin diverse probe din ce în ce mai amuzante și mai interesante. Perechile care se vor lupta pentru premiul de 10.000 lei vor fi susținute de vedetele invitate la maraton, printre care: Theo Rose, Juno, Jo, Ilinca Vandici, DJ Antenna și mulți alții.

Virgin Radio Romania Breakfast este acel matinal care îți colorează diminețile cu un bonus de energie și bună dispoziție. Iar de acest lucru se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae, de luni până vineri, de la ora 6:30 la 10:00! 

Advertisement

Virgin Radio Romania s-a lansat în ianuarie 2017 și face parte din același trust media cu Europa FM și One World Radio. Este un post național de radio cu acoperire în majoritatea orașelor țării și se diferențiază printr-o abordare neconvențională, autentică și foarte creativă, difuzând 24/7 hip-hop, trap și new music.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending