Connect with us

Business

Probleme cu aparatura din casa?

Published

on

Probleme cu frigiderul? Raceste prea tare sau nu raceste deloc? Noi iti putem oferi solutia ideala pentru aceste probleme cu ajutorul celor de la Bazarka. Acestia ofera cele mai rapide solutii de interventii pentru sisteme de aer conditionati, reparatii climatizare si reparatii frigidere sector 4 indiferent de marca sau vechimea acestora.

 

Indiferent de problemele sau defectele pe care le are un frigider, odata ce va ajunge pe mana acestora nu va ramane nereparat datorita experientei si profesionalismului angajatilor. Cele mai intalinte astfel de probleme ale frigiderelor in special daca trec de o anumita varsa sunt:

 • Frigiderul nu functioneaza si nu are lumina in interior
 • Frigiderul nu functioneaza, dar lumina interioara merge
 • Aparatul nu mai porneste dupa dezghetare
 • Aparatul functioneaza, dar nu raceste
 • Raceste prea tare
 • Functioneaza in continuu, dar nu raceste suficient
 • Frigiderul functioneaza normal, dar congelatorul nu ingheata
 • Congelatorul transpira foarte mult
 • Zgomot excesiv
 • Scurgeri de apa in interior

 

De asemenea acestia raspund si la solicitari in tot Bucurestiul si judetul Iflov cat si la 30-40 km in zonele limitrofe. Costurile pentru serviciile externe sunt scazute, astfel dorind sa acopere o arie cat mai mare de clienti.

Pe langa reparatiile de frigidere acestia se ocupa si cu reparatii sau mantajul de aere conditionate. Serviciile oferite in ceea ce priveste aceste aparate sunt de mentenanta, igienizare, curatare dar si revizie a unei game foarte largi de aparate de aer conditionat.

Costuri montaj aparate aer conditionat:

 • 350 RON – 9000 BTU
 • 400 RON – 12000 BTU
 • 450 RON – 2400 BTU

Si reparatiile sistemelor de climatizare sunt pe lista de servicii oferite de Bazarka.ro, oferind si in acest caz interventii rapide ale sistemelor de climatizare, siteme de climatizare de tip duct sau reparatii clillere.

Garantiile oferite pentru piesele inlocuite atat in cazul frigiderelor, aerelor conditionate cat si in cazul aparatelor de climatizare, sunt de 12 luni. Tot ce inseamna piese de schimb dar si unelte pentru realizarea reparatiilor sun de cea mai buna calitate si profesionale.

Costurile binainteles ca sunt diferite, in funtie de defectiunea constatata, acesta stabilindu-se la fata locului indicand cu exactitate problemele de fata cu clientul.

De curand si eu am apelat la serviciile acestora deoarece frigiderul care era proaspat iesit din garantie s-a oprit brusc. I-am apelat, am stabilit tot necesarul si am programat ziua in care urmau sa vina. De obicei imi place sa imi rezolv singur problemele pentru ca nu prea am incredere in ori si cine dar sunt domenii care ma depasesc.

Toate bune, acestia au venit si au constatat problema care spre norocul meu nu a fost una care sa creeze batai de cap. Au constatat si am stabilit impreuna piesele de schimb iar in cel mai scurt timp acesta a fost reparat. Ma declar extrem de multumit de serviciile acestora si cu siguranta o sa revin ori de cate ori voi mai avea nevoie si o sa ii recomand cu fiecare ocazie pentru ca au dat dovada de pricepere, seriozitate si profesionalism.

Advertisement

Pentru orice detalii suplimentare sau nelamurire, puteti apela cu incredere la numerele de telefon afisat sau adresa e mail afisate pe site, sau prin completarea unui scurt formular aflat in sectiunea “Contact”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending