Connect with us

A-Z NEWS

Probleme financiare pentru Adrian Sarbu? Vezi despre ce este vorba!

Published

on

Lichidatorul judiciar al unei firme controlate de Adrian Sarbu, părintele Pro TV, se chinuie de aproape jumătate de an să găsească un cumpărător pentru pachetul majoritar de acţiuni la hotelul de trei stele California, din staţiunea Cap Aurora.

Compania de Construcţii Bucureşti (CCB) SA, societate în faliment, prin lichidatorul judiciar SP Georgescu, Dănăilă şiAsociaţii SPRL, a derulat ieri, 19 februarie, vânzarea de valori mobiliare prin metoda vânzare specială la ordin, având ca obiect 80.000 de acţiuni deţinute de firma bucureşteană la Granat SA Mangalia, scrie Rnews.

Lichidatorul judiciar a menţionat că tranzacţia poate fi efectuată exclusiv pentru întregul pachet de 80.000 de acţiuni. Este a doua încercare de vânzare a participaţiei lui Adrian Sârbu la hotelul din Cap Aurora, după cea din septembrie 2013.

În august 2013, Adrian Sârbu a demisionat de la şefia Central European Media, grupul american care deţine Pro TV, primind în schimb compensaţii de 5,4 milioane de dolari.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending