Connect with us

ENTERTAINMENT

Probleme mari pentru Gabriela Cristea şi soțul ei. Viperele Vesele noi acuzații extrem de grave la adresa celebrei prezentatoare!

Published

on

Foto credit: Antena Stars

Comunitatea Viperele Vesele face din nou acuzații extrem de grave la adresa Gabrielei Cristea şi a soțului ei

De ceva timp, pe rețelele sociale a apărut un val de comentarii negative la adresa Gabrielei Cristea și a soțului ei, Tavi Clonda. Comunitatea Viperele Vesele indică faptul că aceştia ar fi consumat băuturi alcoolice și apoi s-ar fi urcat la volan. Nu este pentru prima dată când o informație de acest tip, furnizată de „Viperele Vesele”, devine virală.


Totul a pornit de la una dintre emisiile reality-show-ului matrimonial, „Mireasa-Capriciile iubirii”. La vremea respectivă, comunitatea Viperele Vesele a indicat faptul că prezentatoarea Antena Stars ar fi sărbătorit prea mult o producție care urma să fie relansată în trustul Intact, şi nu ar fi moderat coerent emisia şi că ar fi intrat în stare de ebrietate în direct.


Soțul acesteia, Tavi Clonda, a apărut atunci public, a negat veridicitatea informației, și a amenințat că îi va da în judecată pe cei care au făcut astfel de acuzații. Apoi, tot Viperele Vesele au expus atunci subiectul, atașând și imagini drept dovezi.

Viperele Vesele: „Pentru o mai bună înțelegere a postării anterioare, vă facem un mic rezumat.
Ieri, soții Cristea – Clonda și-au ridicat noua mașină de la reprezentanță și, fericiți nevoie mare, au dus-o în curtea casei lor, unde au simțit nevoia să ciocnească și să servească un păhărel, astfel cum postările lor de pe Facebook dovedesc.


După scurt timp, aproximativ 2 ore, pe înserat, cei doi soți au mai făcut un drum, tot cu această nouă mașină, până la un hypermarket, pentru reîmprospătarea stocului de licori bahice și „udarea” mașinii, împreună cu vecinii, conform unui video postat de aceștia.
În condițiile în care devine evident faptul că acești soți nu au nicio reținere de a se urca la volan și de a conduce mașina după servirea unui paharel, ne exprimăm îngrijorarea pentru siguranța circulației cetățenilor pe drumurile publice, în special, a acelora care circulă în zonele Corbeanca, Buftea și București, și, totodată, ne punem toate speranțele și încrederea în vigilența autorităților.”
, au scris Viperele Vesele pe contul lor personal de Instagram.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending