miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneGrila de programeProducţii noi în grila de primăvară TVR 3

  Producţii noi în grila de primăvară TVR 3

  „Ghici cine vine la cină?”, „Tableta de sănătate”, „Magazin regional”, „Foto Show” şi „Satul meu”, difuzat alternativ cu meciurile din Liga 2 de fotbal, sunt noutăţile grilei de primăvară TVR 3 din acest an, care va demara pe 19 martie.

   

  ”Ghici cine vine la cină?” este un talk-show de sâmbătă seară, o invitaţie la o cină imaginară pe care Studioul teritorial Iaşi o lansează telespectatorilor TVR 3. Vasile Arhire va aduce în fiecare săptămână în faţa publicului personalităţi de marcă ale culturii şi ştiinţei româneşti, oameni de notorietate naţională şi internaţională, dar exemple de moralitate. Discuţiile, altfel decât un interviu obişnuit, se vor axa în jurul ideii de performaţă în profesie, dar şi în viaţă.

  Invitaţii realizatorului TVR sunt personaje mai puţin mediatizate, însă care pot fi redescoperite de români, prin intermediul emisiunii de sâmbătă, de la 20.30, la TVR 3. ”Tableta  de sănătate”, difuzată de luni până joi, de la ora 18.00, este o emisiune magazin pe teme de sănătate, găzduită alternativ de studiourile teritoriale ale TVR. În cadrul emisiunii se vor regăsi recomandări medicale, reţete (tratamente) naturiste, întâlniri cu medici specialişti, dar şi scurte reportaje din staţiunile balneare aflate în diferite zone ale ţării.

  De două ori pe lună, sâmbăta, de la 12.00 (pentru că pe acelaşi tronson orar TVR 3 difuzează, bilunar, meciuri din Liga 2 de fotbal), studiourile teritoriale îşi vor aduna poveştile la ”Satul meu”, un magazin cu reportaje din toate regiunile ţării, portrete ale oamenilor din zonele rurale, obiceiuri, tradiţii, îndeletniciri şi poveşti de viaţă autentice ale locuitorilor satului românesc.

  La ”Magazin regional” sunt prezentate informaţii de interes general din actualitatea culturală, din învăţământ sau subiecte cu impact social, din toate zonele ţării. De luni până joi, de la ora 17.00, studiourile teritoriale ale TVR îşi vor prezenta, alternativ, cele mai importante evenimente la nivel regional, într-un magazin care poate conţine reportaje, convorbiri telefonice în direct cu telespectatorii, invitaţi în studio, duplexuri sau momente muzicale live.

  Duminica, de la ora 12.30, Timişoara devine polul fotografilor, invitând telespectatorii la ”Foto Show”, unica emisiune de televiziune despre arta fotografică din România. Vor fi abordate probleme legate fotografiile color şi alb-negru,  încadrare, iluminare, tipuri de obiective şi filtre, vor fi prezentate galerii foto, cluburi de fotografie din ţară şi de peste hotare, iar printre invitaţii lui Constantin Mărăscu se vor număra specialişti, artişti foto profesionişti sau amatori, reprezentanţi ai cluburilor. Tot aici vor fi organizate concursuri de fotografii.

  Laura Anton - Redactor

  laura.anton@radardemedia.ro

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente