Produse disponibile în exclusivitate la Quickmobile, magazinul care depune eforturi pentru ca toți românii să aibă acces la tehnologie de ultima generatie. - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Produse disponibile în exclusivitate la Quickmobile, magazinul care depune eforturi pentru ca toți românii să aibă acces la tehnologie de ultima generatie.

Published

on

Produsele disponibile momentan în exclusivitate la Quickmobile sunt noile laptopuri Macbook Pro 16 inch, Macbook Pro 14 inch 2021 si castile Apple Airpods generatia 3.

După cum am menționat mai sus, astăzi o sa vorbim despre cele trei produse.

1.Macbook Pro 16 inch.

MacBook Pro 2021 (16 inci) este o versiune mult îmbunătățită a predecesorului său, care, atunci când este echipat cu cel mai recent siliciu Apple, stabilește un nou punct de vârf pentru performanța MacBook. Frumosul său ecran Liquid Retina XDR face ca aproape tot ce faceți pe el să arate bine, iar camera web de 1080p vă ajută să arăți cât mai bine în apelurile video cu prietenii și colegii. Încercați să nu vă faceți griji cu privire la crestătură — dacă sunteți ca mine, nu o veți mai observa după câteva minute.

Când luați în considerare și tastatura confortabilă, difuzoarele grozave și durata de viață a bateriei de peste 15 ore cu o singură încărcare, MacBook Pro 2021 (16 inci) este deja un puternic candidat pentru unul dintre cele mai bune laptopuri de pe piață.

Dar acum că Touch Bar a dispărut, încărcarea MagSafe a revenit și matricea de porturi a fost extinsă cu câteva porturi pe care creatorii de conținut le-ar putea folosi cu adevărat, putem spune că acesta ar putea fi cu ușurință cel mai bun laptop pentru editare video pe care îl puteți cumpăra chiar acum.

2. Macbook Pro 14 inch.

Noul Apple MacBook Pro 2021 (14-inch) este un laptop deja important ale cărui caracteristici încep cu noul chip M1 Pro, un upgrade serios față de cipurile M1, care a mărit viteza și durata de viață a bateriei anul trecut. În continuare există noile afișaje Liquid Retina XDR, care oferă contrast și rate de reîmprospătare îmbunătățite. Apple a adus, de asemenea, încărcarea MagSafe – o modalitate mai sigură de alimentare cu “combustibil”.

Advertisement

Cât despre ceea ce ne bucurăm să vedem dispărut?

Apple a micșorat semnificativ ramele afișajului MacBook Pro (deși a creat o crestătură care deja provoacă probleme dedesubt) și a renunțat la Touch Bar.

Puteti gasi aceste laptopuri pe Quickmobile.ro in categoria: “Apple Macbook Pro 16 inch si Macbook Pro 14 inch”.

3.Airpods generatia 3

După nesfârșite leak-uri, tone de speculații și eșecuri raportate în producție cauzate de pandemia COVID-19, Apple AirPods 3 a ajuns în sfârșit pe piață si vine la pachet cu un număr considerabil de upgrade-uri anticipate.

Un design conturat complet nou? Verificat. EQ adaptiv? Este aici. Force touch sensor? Exista. Spatial audio? Exista si asta. Toate cele mai recente funcții acceptate de iOS 15? Absolut. Anularea activă a zgomotului? Aproape să-l avem. Amintiți-vă, am spus un număr considerabil, recunoscând că nu orice predicție sau zvon s-a realizat.

Aceste căști primesc, de asemenea, câteva îmbunătățiri care nu se găsesc pe predecesorii săi, cum ar fi senzori de detectare a pielii și (în cele din urmă) o viață mai lungă a bateriei atât pentru căști, cât și pentru carcasa de încărcare.

Pe Quickmobile găsești o selecție impresionantă de telefoane, accesorii, laptopuri, tablete, gadgets, wearables și cam tot ce îți poți imagina pentru o viață super conectată la tehnologie.

Te așteptăm!

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending