Connect with us

Life Style

Lunile de iarnă și sănătatea – de ce are nevoie organismul tău?

Published

on

Reclame

Pentru că temperaturile scad drastic deja la începutul iernii, e cazul ca fiecare să se asigure că organismul va face față acestor schimbări și că imunitatea nu va permite virusurilor și bacteriilor care circulă în aer să se instaleze. „Aprovizionarea” organismului cu vitamine și minerale constituie o necesitate, bineînțeles totul în mod controlat și nu în exces. Oricine dorește să se bucure pe deplin de activitățile de iarnă preferate poate face asta atunci când problemele de sănătate nu stau în cale.

În acest sens recomandarea Vitamix – magazin online specializat în produse naturiste și suplimente diverse, vine cu recomandări și soluții pentru fiecare.

Organismul și sănătatea în timpul iernii, sfaturi pentru o stare excelentă

Fiecare trebuie să aibă în vedere o revitalizare a organismului în sezonul rece, pentru a scăpa de consecințele pe care carențele le au asupra acestuia. Spre exemplu, lipsa de vitamine se resimte în durerile de articulații, în răcelli, deloc de dorit. Mai ales cei care adoră sporturile de iarnă, chiar din cele extreme se vor simți dezavantajați din cauza acestora. Iată care sunt câteva dintre recomandările Vitamix cu privire la acele produse naturiste eficiente, substante ce nu trebuie să lipsească organismului pe timp de iarnă.

Vitamina C

Oricine ar trebui să știe despre Vitamina C că este o modalitate excelentă și la îndemână de a preveni răcelile. Mai ales iarna, în lunile reci ale anotimpului, sistemul imunitar poate fi eficient stimulat cu ajutorul acesteia. Cei interesați regăsesc pe Vitamix.ro produse naturiste care au la bază vitamina C. Este o doză optimă pentru circulația corespunzătoare a sângelui, dar și pentru vitalitatea sistemului osos. Astfel de suplimente au un conținut bogat de nutrienți.

Omega 3

Sezonul rece este recunoscut mai ales după stare de letargie specifică, motiv pentru care combaterea unei astfel de stări este mai sigură cu ajutorul acizilor grași Omega 3. Desigur că pot fi luați și din alimentația, însă când aceasta este săracă în ei, produsele naturiste sunt o alternativă recomandată. Dintre efectele pe care consumul de Omega 3 le are asupra corpului, o mai bună putere de concentrare, o stare de spirit vizibil îmbunătățită precum și un risc însemnat diminuat de a contacta răceli sunt de evidențiat.

Vitamina D

Nu mai este ca în timpul verii când sursa de vitamina D putea fi doar soarele. Pentru că nivelul acesteia este mai scăzut iarna, deficiența poate fi combătută cu ajutorul unor produse naturiste sigure. Specialiștii Vitamix recomandă vitamina D pentru a evita scăderea imunității – cu risc crescut de a contacta infecții și răceli, dar și pentru că în lipsa ei calciul nu se va mai asimila la fel de eficient.

Acid folic

În mod normal organismul primește doza de acid folic necesară atunci când consumăm legumele care îl conțin. Pentru a acoperi însă orice carențe, soluția o reprezintă acele suplimente nutritive bogate în acid folic. Cum știți că aveți lipsă a acestei substanțe? Manifestările constau în slăbiciune în corp, precum și perioade depresive.

Magneziu

În acest sens, se pot orienta după produse pe bază de magneziu cei care se confruntă cu contracții musculare. Beneficiile aduse de această substanță organismului sunt numeroase, iar sistemul imunitar este cel care resimte efectele sale. Sunt inhibate eficient stările de externuare, de oboseală.

Vitamina A

De obicei efectele lipsei de vitamina A se resimt mai ales asupra pielii. Aceasta va fi și mai sensibilă iarna, când temperaturile sunt mici. Prin asigurarea dozei necesare în acest anotimp, pielea se va putea adapta mai ușor aerului rece, fiind totodată și mai strălucitoare și catifelată. Beneficiile vitaminei se resimt și la nivelul articulațiilor care se adaptează de asemenea mai ușor la frigul de afară.

Vitamina E

Efectele pe care aerul rece le are asupra pielii sunt cu atât mai problematice cu cât acest organ prezintă carențe ale vitaminei E. Lipsa ei este trădată de simptome precum usturimile, respectiv mâncărimile sale, aspectul uscat. De asemenea firele de păr degradate sunt un semn în acest sens. Prin administrarea de produse naturiste cu conținut de vitamina E astfel de neajunsuri sunt ameliorate, respectiv dispar. Totodată, unghiile și părul vor fi mai sănătoase.

Cei care doresc să se asigure că iarna îi va prinde pregătiți regăsesc produse naturiste și suplimente alimentare diverse pe Vitamix.ro.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending